شنبه ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار اقتصاد
رئیس بنیاد ملی گندمکاران:

۳۰درصد گندم کشور از برداشت تا مصرف هدر می‌رود

کد خبر: ۲۰۱۷۳۵۹
شنبه ۲۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۱

فکرشهر: تسنیم نوشت: برآورد‌ها حاکی از آن است که از زمان برداشت تا سفره خانوار حداقل ۳۰ درصد گندم هدر می‌رود که با یکسان سازی نرخ آرد و نان، بعد از مرحله برداشت جلوی هدررفت گرفته می‌شود.

عطااللّه هاشمی رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: تازمانیکه یکسان سازی آرد و نان صورت نگیرد و قیمت واقعی برای آرد در نظر گرفته نشود، اصلاح الگوی مصرف عملیاتی نخواهد شد.

به گفته وی، با واقعی شدن قیمت آرد و گندم، الگوی مصرف عملیاتی می‌شود. در شرایطی که قیمت ارد به طور متوسط هزار تومان داده می‌شود، مصرف تغییری نخواهد داشت و ارائه بن کارت و دیگر مسائل نمی‌تواند راهگشا باشد.

هاشمی ادامه داد: برآورد‌ها حاکی از آن است که از زمان برداشت تا سفره خانوار حداقل ۳۰ درصد گندم هدر می‌رود که با یکسان سازی نرخ آرد و نان، بعد از مرحله برداشت جلوی هدررفت گرفته می‌شود.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: در شرایط کنونی ۱۰ تا ۱‌۰.۵ میلیون تن گندم مورد نیاز واحد‌های خبازی است که با اصلاح قیمت آرد و نان و جلوگیری از هدررفت آرد، حداکثر گندم مورد نیاز ۹ میلیون تن خواهد بود.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر