دوشنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر

استان بوشهر چند کودکستان دارد؟

کد خبر: ۲۰۱۷۸۶۹
دوشنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۴ - ۰۲:۴۵

فکرشهر: مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: در روز «غنچه‌ها» بیش از ۱۵ هزار نوآموز دختر و پسر در ۵۵۶ کودکستان، نخستین گام خود را به سوی آموزش و ورود به عرصه زندگی اجتماعی برداشتند؛ اقدامی که نشان‌دهنده توجه جدی به تعلیم و تربیت از سنین پایین است.

به گزارش فکرشهر از تسنیم، غلامرضا دانش‌فر در حاشیه مراسم روز «غنچه‌ها» اظهار کرد: همزمان با روز غنچه‌ها شناخته می‌شود. شاهد آغاز مسیر یادگیری کودکان در سراسر استان هستیم.

وی با اشاره به گستردگی شبکه آموزشی استان افزود: در مجموع ۵۵۶ کودکستان در استان بوشهر فعالیت دارند که از این تعداد، ۳۷۸ کودکستان در محدوده شهر‌ها و ۱۷۸ کودکستان در مناطق روستایی قرار دارند. این آمار نشان‌دهنده اعتماد خانواده‌ها و توجه جدی نهاد‌های مسئول به حوزه تعلیم و تربیت، به‌ویژه در دوران نوباوگی است.

مدیرکل آموزش و پرورش بوشهر با ذکر آمار حضور نوآموزان گفت: ۱۵ هزار نوآموز در جشن غنچه‌ها در ۵۵۶ کودکستان و مرکز پیش دبستانی شرکت کردند.

وی ادامه داد: امسال بیش از ۷ هزار و ۳۰۰ نوآموز دختر و ۷ هزار و ۸۰۰ نوآموز پسر وارد کودکستان شدند. تلاش همه مربیان، مدیران و مؤسسان کودکستان‌ها این است که محیطی امن، سالم و شاد برای شکوفایی خلاقیت‌های کودکان و آغاز فرایند پرورش و آموزش از سنین پایین فراهم شود

دانش‌فر تأکید کرد: ورود این نوآموزان به مدرسه، آغاز زندگی اجتماعی جدیدی برای آنهاست که نیازمند توجه همه‌جانبه به رشد ذهنی، عاطفی و مهارت‌های زندگی است. آموزش و پرورش استان نگاه ویژه‌ای به پرورش کودکان از ابتدا دارد تا مسیر تحصیلی آنان با کیفیت و موفقیت همراه باشد.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر