يکشنبه ۰۴ آبان ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر

وعده مدیرعامل آب و فاضلاب استان: تکمیل پروژه‌های آب دشتستان تسریع می‌شود

فکرشهر: مدیرعامل آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: با برنامه‌ریزی صورت گرفته، تکمیل پروژه‌های آب شرب دشتستان تسریع می‌شود...
کد خبر: ۲۰۱۸۳۰۷
شنبه ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۵

فکرشهر: مدیرعامل آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: با برنامه‌ریزی صورت گرفته، تکمیل پروژه‌های آب شرب دشتستان تسریع می‌شود.

به گزارش فکرشهر از مهر، علی بردستانی صبح شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به منظور بررسی وضعیت تأسیسات آب و فاضلاب استان بوشهر، معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزیر نیرو به استان سفر کرد و بازدید‌هایی را داشت.

وی اضافه کرد: آب‌شیرین‌کن وحدتیه-دالکی یکی از طرح‌هایی بود که مورد بازدید قرار گرفت که نقش مهمی در تأمین آب مورد نیاز آب شهر‌های وحدتیه، دالکی و روستا‌های این محدوده دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با بیان اینکه کاهش تنش آبی و ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی از مهمترین اهداف اجرای این طرح است افزود: گام‌های مهمی در راستای تأمین آب شرب پایدار در شهرستان دشتستان اجرا شده است.

وی تاکید کرد: آب‌شیرین‌کن وحدتیه-دالکی با ظرفیت اسمی خود در شهرستان دشتستان در وضعیت بهره‌برداری قرار دارد.

بردستانی با اشاره به بررسی وضعیت مخزن ذخیره آب کلمه تصریح کرد: عملیات احداث مخزن ذخیره آب شهر کلمه و خط انتقال آب از سد ارغون به این مخزن با پیشرفت خوبی در حال اجرا است.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر