يکشنبه ۰۴ آبان ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر

آزادی ۵۱ زندانی تعزیراتی استان بوشهر با عفو رهبری

کد خبر: ۲۰۱۸۳۱۳
شنبه ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۲

فکرشهر: مدیرکل تعزیرات حکومتی بوشهر از آزادی ۵۱ زندانی پرونده‌های تعزیراتی استان بوشهر مشمول عفو مقام معظم رهبری خبر داد.

به گزارش فکرشهر از روابط عمومی تعزیرات حکومتی، سیدموسی حسینی از آزادی ۵۱ محکوم زندانی تعزیراتی خبر داد و گفت: این محکومان با موافقت مقام معظم رهبری، مشمول عفو شده و از زندان‌های استان آزاد شدند.

وی اظهار کرد: این اقدام در ۲ روز تعطیل اداری و با حضور جهادی کارکنان ادارات تعزیرات استان اجرایی و دستور آزادی فوری این افراد صادر شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی بوشهر با تشریح جزئیات این رویداد افزود: از مجموع ۵۱ فرد آزاد شده، ۲۳ نفر مربوط به پرونده‌های شهر بوشهر بوده و مابقی مربوط به دیگر شهرستان‌های استان و یا محکومان سایر استان‌ها هستند که از زندان‌های استان بوشهر آزاد شدند.

حسینی تصریح کرد: بسیاری از این افراد در طول مدت محکومیت اصلاح شده و با اظهار پشیمانی از ارتکاب تخلفات، روانه کانون گرم خانواده و جامعه شدند تا فصل تازه‌ای در زندگی‌شان آغاز شود.

به گفته سیدموسی حسینی، همکاران ادارات تعزیرات حکومتی استان حتی در تعطیلات اداری با حضور میدانی موجب تسریع در عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری و تحقق آزادی این تعداد محکوم شدند.

این اقدام، جلوه‌ای از همدلی دستگاه قضایی و نگاه اصلاح‌گرانه نظام اسلامی به محکومان اقتصادی و تعزیراتی است.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر