سه‌شنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر

فرمانده سپاه استان بوشهر: ۱۱۴ نیروگاه خورشیدی در دشتی به بهره‌برداری رسید

کد خبر: ۲۰۱۸۹۳۱
سه‌شنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۱

فکرشهر: فرمانده سپاه امام صادق علیه‌السلام استان بوشهر از افتتاح ۱۱۴ نیروگاه خورشیدی در دشتی همزمان با هفته بسیج خبر داد و گفت: ضروری است فرهنگ‌سازی استفاده از انرژی خورشیدی در سایر شهرستان‌های استان بوشهر گسترش یابد.

به گزارش فکرشهر از تسنیم، سردار حمید خرم‌دل فرمانده سپاه امام صادق علیه‌السلام استان بوشهر صبح امروز در آیین افتتاح طرح نیروگاه خورشیدی در دشتی با بیان اینکه مکتب بسیج تک‌بعدی نبوده و همه شئونات و ابعاد مختلف را در بر می‌گیرد، اظهار داشت: خدامحوری، خداشناسی و توکل به خدا از مهم‌ترین شاخصه‌های موفقیت بسیج است و اگر این ویژگی‌ها از بسیج گرفته شود، چیزی باقی نمی‌ماند.

وی با اشاره به اینکه توکل به خدا موجب قوت قلب و انرژی بسیج شده است، ادامه داد: شکست‌های آمریکا و اسرائیل در برابر ایران قابل تکرار خواهد بود، چرا که ما به خدامحوری متصل هستیم، اما دشمنان تنها به تجهیزات و امکانات دل بسته‌اند.

سردار خرم‌دل با تاکید بر اینکه در جنگ ۱۲ روزه خداوند قلب مردم را علیه دشمن بسیج کرد، بیان کرد: تفکر بسیج متکی به تجهیزات نبوده، بلکه ایجاد امید و روحیه استقامت در جامعه را محور قرار داده و ایمان الهی همواره موجب قوت بسیج و ملت ایران شده است.

فرمانده سپاه امام صادق علیه‌السلام استان بوشهر با اشاره به لزوم خدمت به مردم عنوان کرد: مردم‌داری افتخار بسیج است و باید در خدمت‌رسانی به مردم از شعار پرهیز کنیم. چنانچه بخواهیم انقلاب و نظام را سریع‌تر به سرمنزل مقصود برسانیم، ضروری است خدمت به مردم را به بهترین نحو انجام دهیم.

وی با بیان اینکه رضایت مردم از نظام و انقلاب پیکانی بر قلب دشمنان است، خاطرنشان کرد: باید همواره خادم مردم باشیم و مردم‌داری را سرلوحه کار خود قرار دهیم.

سردار خرم‌دل همچنین با تشکر از تلاش‌های دست‌اندرکاران سپاه شهرستان دشتی در راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی تصریح کرد: ضروری است فرهنگ‌سازی استفاده از انرژی خورشیدی در سایر شهرستان‌های استان بوشهر نیز گسترش یابد.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر