پنجشنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
فکرشهر:

پلیس‌ +۱۰ در خارگ افتتاح شد

کد خبر: ۲۰۱۸۹۷۶
پنجشنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۲

فکرشهر: مرکز پلیس +۱۰ با حمایت پتروشیمی خارگ افتتاح شد تا خدمات هویتی و اداری بدون نیاز به خروج از جزیره در دسترس شهروندان قرار گیرد.

به گزارش فکرشهر: نگهدار حسین‌پور از افتتاح مرکز پلیس +۱۰ در جزیره خارگ با همکاری و حمایت پتروشیمی خارگ خبر داد و اظهار داشت: فراهم شدن این خدمت از نیازهای ضروری ساکنان جزیره بود.
 
وی با اشاره به اهمیت ارائه خدمات اداری در منطقه افزود: به دلیل موقعیت جغرافیایی خارگ و محدودیت‌های تردد، نبود این مرکز همواره یکی از دغدغه‌های اصلی مردم بود و اکنون با راه‌اندازی پلیس +۱۰ بسیاری از امور هویتی و اداری بدون نیاز به خروج از جزیره انجام می‌شود.
 
حسین‌پور ادامه داد: خدماتی همچون تعویض کارت ملی، گذرنامه، امور نظام وظیفه، گواهینامه و سایر خدمات پلیس +۱۰ از این پس در محل قابل دریافت است و این موضوع نقش چشمگیری در کاهش هزینه‌ها، صرفه‌جویی در زمان و افزایش رضایتمندی شهروندان دارد.
 
بخشدار ویژه خارگ ضمن قدردانی از مشارکت پتروشیمی خارگ تصریح کرد: این اقدام در چارچوب مسئولیت‌های اجتماعی این صنعت انجام شده و نمونه‌ای از همکاری مؤثر میان دستگاه‌های اجرایی و بخش صنعت برای ارتقای کیفیت زندگی مردم است.

پلیس‌ +۱۰ در خارگ افتتاح شدپلیس‌ +۱۰ در خارگ افتتاح شدپلیس‌ +۱۰ در خارگ افتتاح شدپلیس‌ +۱۰ در خارگ افتتاح شدپلیس‌ +۱۰ در خارگ افتتاح شد

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر