سه‌شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
شهردار آب پخش خبر داد:

حرکت به سوی شهر هوشمند با ایجاد ۶ کیلومتر فیبر نوری در سطح شهر آب پخش + تصاویر

کد خبر: ۲۰۱۹۰۷۲
دوشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۴

فکرشهر: شهردار آب پخش از اجرای ۶ کیلومتر شبکه فیبرنوری در این شهر به منظور توسعه زیرساخت‌های تحقق شهر هوشمند در آینده خبر داد.

به گزارش فکرشهر از روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر آب پخش، محمد جامعی با اعلام این خبر اظهار داشت: اجرای شبکه فیبرنوری گامی بزرگ در راستای تحقق اهداف دولت برای توسعه دیجیتال و همچنین حرکت در راستای تحقق شهر هوشمند است.

مهندس جامعی افزود: این طرح زمینه‌ساز توسعه کسب‌وکار‌های دیجیتال و خدمات نوین در شهر خواهد بود.

شهردار آب پخش بیان داشت: عملیات اجرایی این پروژه شامل حفاری و نصب داکت و فیبر نوری آغاز شده است و انشاالله در آینده‌ای نزدیک به اتمام خواهد رسید.

جامعی خاطر نشان کرد: این پروژه به‌عنوان بخشی از برنامه‌های ملی برای ارتقای زیرساخت‌های ارتباطی کشور، مورد توجه ویژه قرار دارد و انتظار می‌رود تاثیرات مثبتی بر زندگی روزمره شهروندان و فعالیت‌های اقتصادی در شهر داشته باشد و ان شاالله تلاش می‌کنیم با همکاری نهاد‌های ذیربط شبکه فیبر نوری شهری را توسعه دهیم.

منبع: فکرشهر
ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر