چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر

استاندار بوشهر به معاون توسعه روستایی رییس جمهور، چه گفت؟

کد خبر: ۲۰۱۹۲۳۴
چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۶

فکرشهر: استاندار بوشهر با تأکید بر ضرورت تخصیص اعتبار لازم برای تکمیل پروژه‌های عمران روستایی استان گفت: ایجاد اشتغال پایدار در روستا‌ها علاوه بر بهبود معیشت خانوارها، نقش مؤثری در مهاجرت معکوس و تقویت امنیت غذایی کشور دارد.

به گزارش فکرشهر از ایرنا، ارسلان زارع در نشست با عبدالکریم حسین‌زاده، معاون توسعه روستایی رئیس‌جمهور با اشاره به ظرفیت‌های روستایی استان بوشهر، نقش روستا‌ها در تولید و امنیت غذایی را مهم برشمرد و افزود: دولت وفاق ملی نگاه ویژه‌ای به استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی مناطق روستایی دارد و باید از این فرصت به‌درستی بهره برد.

وی یادآورشد: تقویت زیرساخت‌های روستایی یکی از اولویت‌های توسعه استان است.

زارع ادامه داد: مشکلات راه‌های روستایی، مسیر‌های عشایری و تأمین آب شرب روستایی از اصلی‌ترین مطالبات مردم این مناطق است و لازم است اعتبارات لازم برای تکمیل پروژه‌های حوزه راه و آب با جدیت تأمین شود.

استاندار بوشهر تصریح کرد: نرخ مقاوم‌سازی واحد‌های روستایی در بوشهر به ۷۰ درصد رسیده و این استان در این شاخص در جایگاه چهارم کشور قرار دارد؛ به همین دلیل انتظار می‌رود اعتبارات مورد نیاز برای تکمیل این طرح تخصیص یابد.

وی همچنین بر ضرورت اجرای طرح‌های هادی روستایی تأکید کرد و افزود: بوشهر در این زمینه نیازمند حمایت جدی‌تر است تا بتواند پاسخگوی نیاز روستاییان در زیرساخت‌ها و توسعه کالبدی باشد.

در این نشست معاون توسعه روستایی رئیس‌جمهور نیز ضمن تقدیر از پیگیری‌ها و تلاش‌های استاندار بوشهر، برای پیگیری مطالبات مطرح‌شده و فراهم‌سازی زمینه رفع آنها قول مساعد داد.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر