چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر

ادعای معاون جهاد کشاورزی: ورود گوجه‌فرنگی نوبر استان بوشهر به بازار قیمت‌ها را نصف کرد

فکرشهر: با آغاز عملیات برداشت گوجه فرنگی از مزارع خارج فصل استان بوشهر و عرضه آن به بازار، قیمت این محصول در این استان ۵۰ درصد کاهش یافت...
کد خبر: ۲۰۱۹۲۳۹
چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۵

فکرشهر: با آغاز عملیات برداشت گوجه فرنگی از مزارع خارج فصل استان بوشهر و عرضه آن به بازار، قیمت این محصول در این استان ۵۰ درصد کاهش یافت.

به گزارش فکرشهر از ایرنا، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر که به منظور بازدید عملیات برداشت گوجه فرنگی در منطقه بندآروز شهرستان دشتستان گفت: امسال نیز همانند سنوات گذشته، کشت گوجه‌فرنگی در استان بوشهر با برنامه‌ریزی منسجم و نظارت دقیق انجام شده‌است.

کبری توکلی افزود: با توجه به تأثیرات محسوس تغییرات اقلیمی و کاهش بارندگی‌های مؤثر، سطح زیر کشت این محصول نسبت به سال گذشته با کاهش هزار هکتاری مواجه شده و در زمان حاضر ۱۱ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی استان زیر کشت گوجه‌فرنگی قرار دارد.

وی اظهار کرد: با روش‌های مدیریت زراعی بهینه، تغذیه هدفمند و استفاده حداکثری از منابع آبی موجود، راندمان تولید در واحد سطح حفظ شده و پیش‌بینی می‌شود با وجود کاهش سطح، برداشت بیش از۶۰۰ هزار تن محصول تا پایان فصل برداشت (اردیبهشت ماه) محقق شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر بیان کرد: برداشت گوجه‌فرنگی در این استان از اواسط آبان آغاز و تا اردیبهشت ادامه دارد که این ویژگی منحصر‌به‌فرد باعث شده بوشهر در فصول سرد سال به یکی از تأمین‌کنندگان اصلی گوجه‌فرنگی تازه در کشور تبدیل شود.

وی اضافه کرد: در زمان حاضر، شهرستان دشتستان پیشگام برداشت محصول است و تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار تن گوجه‌فرنگی از مزارع این شهرستان برداشت شده‌است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: قیمت‌ها در ابتدای فصل به دلیل عرضه محدود، به نسبت بالا بین ۴۰ تا ۷۰ هزار تومان بود، اما با افزایش تدریجی برداشت، بازار به تعادل رسیده و اکنون قیمت بین ۲۰ تا ۳۵ هزار تومان است.

توکلی گفت: در اجرای سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی و برای مقابله با چالش کم‌آبی، برنامه‌ریزی کرده‌ایم کشت گلخانه‌ای و نیمه‌گلخانه‌ای را گسترش دهیم تا با مصرف آب کمتر، بهره‌وری و کیفیت محصول افزایش یابد.

وی افزود: بخش عمده‌ای از محصول تولیدی به مصرف داخلی و تازه‌خوری اختصاص دارد، اما با رسیدن به پیک برداشت در دی و بهمن ماه و تولید مازاد بر نیاز استان بوشهر، زمینه برای صادرات به سایر استان‌ها و حتی بازار‌های خارجی فراهم خواهد شد.

استان بوشهر با تولید سالانه ۶۵۰ هزار تن گوجه فرنگی خارج از فصل، رتبه اول کشور را دارد.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر