يکشنبه ۰۵ بهمن ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر

استاندار بوشهر: بهبود معیشت مردم اولویت دولت چهاردهم است

فکرشهر: استاندار بوشهر گفت: بهبود معیشت مردم اولویت دولت چهاردهم است و در این ارتباط تلاش برای تأمین کالا‌های اساسی در این استان ضروری است...
کد خبر: ۲۰۱۹۸۴۴
يکشنبه ۲۱ دی ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۰

فکرشهر: استاندار بوشهر گفت: بهبود معیشت مردم اولویت دولت چهاردهم است و در این ارتباط تلاش برای تأمین کالا‌های اساسی در این استان ضروری است.

به گزارش فکرشهر از ایرنا، ارسلان زارع شنبه شب در نشست شورای اطلاع‌رسانی استان بوشهر با تأکید بر لزوم حمایت از معیشت خانواده‌ها اظهار کرد: دولت چهاردهم تأکید زیادی بر بهبود معیشت خانوار‌ها دارد و در استان بوشهر نیز در راستای تأمین کالا‌های اساسی و رضایت‌مندی مردم اقدامات لازم را انجام می‌دهیم.

وی افزود: تامین کالا‌های اساسی در استان بوشهر با شتاب و کیفیت مطلوبی انجام شده و کمبودی در این زمینه نداریم.

استاندار بوشهر بیان کرد: ایجاد اصلاحات در حوزه اقتصادی، در گام‌های نخست، التهاباتی در بازار ایجاد می‌کند ولی در درازمدت به نفع جامعه و بویژه اقشار کم‌درآمد است و انتظار داریم برای تولید کنندگان و مصرف‌کنندگان و بازاریان، شاهد تثبیت قیمت‌ها باشیم.

زارع گفت: در تولید گوشت مرغ، با تمهیدات اندیشیده شده، برای چند ماه آینده برنامه‌ریزی کرده‌ایم و علاوه بر تامین نیاز استان بوشهر، می‌توانیم نیاز سایر استان‌های همجوار را نیز تأمین کنیم.

وی افزود: در تأمین برنج و روغن و سایر کالا‌های اساسی نیز تمهیدات لازم اندیشیده شده و مشکلی وجود ندارد.

استاندار بوشهر از راه‌اندازی کارخانه تولید روغن در استان بوشهر خبر داد و گفت: این کارخانه با مشارکت سرمایه‌گذار بومی، در آستانه راه‌اندازی وتولید قرار دارد.

زارع همچنین به انتخابات اردیبهشت ماه سال آینده اشاره کرد و یادآور شد: انتخابات مهم‌ترین رویداد ملی در سال ۱۴۰۵ است که انتظار می‌رود در استان بوشهر شاهد مشارکت بالای مردم باشیم.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر