سه‌شنبه ۰۷ بهمن ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر

هواشناسی: بهرگان، رکورددار میزان بارش اخیر در استان بوشهر/ میزان بارش ها در نقاط مختلف استان/ سامانه بارشی جدید در راه است

فکرشهر: مدیرکل هواشناسی بوشهر گفت: بیشترین بارش باران استان در بندر امام‌حسن بهرگان دیلم با ۸۴ میلیمتر ثبت شده است...
کد خبر: ۲۰۲۰۰۵۱
دوشنبه ۰۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۴

فکرشهر: مدیرکل هواشناسی بوشهر گفت: بیشترین بارش باران استان در بندر امام‌حسن بهرگان دیلم با ۸۴ میلیمتر ثبت شده است.

به گزارش فکرشهر از تسنیم، پیام مساعدی با اعلام آخرین میزان بارندگی ثبت‌شده در شبانه‌روز گذشته در استان بوشهر گفت: سامانه بارشی فعال در استان موجب بارش قابل‌توجه در اغلب ایستگاه‌های هواشناسی شد.

وی افزود: بیشترین بارش روز گذشته در ایستگاه امام‌حسن (بهرگان) با ۸۴ میلیمتر ثبت شده و پس از آن دیلم با ۷۱.۶ میلیمتر و گناوه با ۵۱ میلیمتر در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر ادامه داد: سایر مقادیر بارش باران شامل خارگ ۴۳.۳ مرکز دشتی ۴۱.۸، جم ۴۱.۳، مرکز تنگستان ۳۴، مرکز دشتستان ۳۲.۳، کنگان ۳۰.۷، دیر ۲۶.۷، بوشهر ۲۳.۳ و عسلویه ۲۱.۸ میلیمتر ثبت شده است.

مساعدی درباره مجموع بارندگی سال زراعی جاری نیز بیان کرد: تاکنون جزیره خارگ با ۳۶۳ میلیمتر بیشترین بارندگی استان را به خود اختصاص داده است. پس از آن عسلویه با ۳۱۶ میلیمتر، جم ۲۹۷ میلیمتر، بهرگان و دیلم ۲۶۷ میلیمتر، دیر ۲۱۲ میلیمتر، گناوه ۲۹۱ میلیمتر، دیلم ۲۳۰ میلیمتر و شهر بوشهر با ۱۲۵ میلیمتر قرار دارند.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر تأکید کرد: فعالیت سامانه بارشی سبب بهبود قابل‌توجه شرایط بارشی استان شده و همچنان توصیه می‌شود شهروندان نسبت به ناپایداری‌های احتمالی جوی هوشیار باشند.

وی اضافه کرد: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد که تا عصر امروز دوشنبه با وزش باد نسبتاً شدید شمال غربی، سواحل خلیج‌فارس در استان بوشهر مواج و متلاطم می‌باشد.

تداوم ناپایداری دریایی در سواحل بوشهر؛ بارش باران در راه

از چهارشنبه با تقویت باد‌های جنوبی، ناپایداری دریایی و بارش باران در برخی مناطق استان بوشهر پیش‌بینی می‌شود.

امین‌اله فهمیده، کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر نیز در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم اظهار کرد: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد تا عصر امروز دوشنبه، وزش باد نسبتاً شدید شمال‌غربی سبب مواج و متلاطم شدن سواحل استان خواهد شد.

وی افزود: روز سه‌شنبه وضعیت جوی و دریایی استان نسبتاً آرام پیش‌بینی می‌شود، اما از روز چهارشنبه با افزایش سرعت باد‌های جنوبی و تداوم وزش آنها در روز پنجشنبه، سواحل استان دوباره متلاطم خواهد شد.

فهمیده با اشاره به فعالیت سامانه بارشی گفت: در این مدت به‌ویژه روز پنجشنبه، در برخی نقاط استان به‌خصوص مناطق شمالی و مرکزی، وقوع بارش باران و در برخی ساعات رگبار همراه با رعدوبرق دور از انتظار نیست.

این کارشناس هواشناسی درباره پیش‌بینی ۲۴ ساعت آینده بیان کرد: آسمان استان صاف تا قسمتی ابری همراه با وزش باد و غبار محلی خواهد بود و از فردا افزایش ابر و در برخی نقاط مه صبحگاهی پیش‌بینی می‌شود.

به گفته وی، جهت وزش باد غالباً شمال‌غربی تا شمال‌شرقی است که امروز با سرعت ۱۲ تا ۳۸ و گاهی تا ۴۸ کیلومتر در ساعت خواهد وزید و از امشب سرعت آن به ۸ تا ۳۲ و گاهی تا ۳۸ کیلومتر در ساعت کاهش می‌یابد.

فهمیده ارتفاع موج دریا را امروز بین ۹۰ تا ۱۵۰ و گاهی تا ۱۸۰ سانتیمتر عنوان کرد و افزود: در فراساحل جنوبی ارتفاع موج به ۱۲۰ تا ۲۱۰ سانتیمتر می‌رسد و از امشب در سواحل شمالی و مرکزی ۳۰ تا ۹۰ و گاهی ۱۲۰ سانتیمتر و در سواحل جنوبی ۶۰ تا ۱۲۰ سانتیمتر پیش‌بینی می‌شود.

وی در پایان با اشاره به وضعیت جزر و مد در بندر بوشهر گفت: فردا در بندر بوشهر زمان مد اول دریا ۳۰ دقیقه بامداد، جزر اول ساعت ۰۶:۱۵، مد دوم ساعت ۱۳:۳۵ و جزر دوم ساعت ۲۱:۲۰ خواهد بود.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر