سه‌شنبه ۰۷ بهمن ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار سیاست
مطالب بیشتر

قوه قضاییه: «وجود مجروحین در سردخانه‌ها» خبرسازی است / در روایت تخیلی گفته‌اند «هر کس صدای ناله‌اش بلند می‌شد نیرو‌های امنیتی به او تیر خلاص می‌زدند»! / تکذیب دریافت پول بابت تحویل جنازه

کد خبر: ۲۰۲۰۰۵۲
دوشنبه ۰۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۶

فکرشهر: قوه قضاییه اعلام کرد: براساس اعلام سازمان پزشکی قانونی، هیچگونه مبلغی بابت ارائه خدمات پزشکی قانونی از خانواده جانباختگان و مجروحان اغتشاشات و حوادث تروریستی اخیر دریافت نشده است.

به گزارش فکرشهر از عصرایران، قوه قضاییه در توضیحاتی آورده است:

در ایام اخیر و پس از اغتشاشات و حوادث تروریستی که منجر به شهادت تعداد زیادی از محافظان امنیت، شهروندان و مردم عادی، کادر درمان، نیرو‌های آتش‌نشانی و ماموران فراجا شد، ضد انقلاب به خبرسازی‌های جعلی و روایت‌های تخیلی روی آورده است. یکی از این ادعا‌ها که در شبکه‌های اجتماعی و حتی در رسانه‌های رسمی فارسی‌زبان خارج از کشور هم مطرح می‌شود، ماجرای مجروحینی است که در سردخانه‌ها چند روزی در میان اجساد سپری کرده و بعد از مدتی زنده پیدا شده‌اند.

این روایت‌های تخیلی تا جایی پیش می‌رود که به نقل از مجروح خیالی که در میان جنازه‌ها بوده، روایت شده «افراد مجروح دیگری هم در آن محل بوده‌اند و هر کس صدای ناله‌اش بلند می‌شد نیرو‌های امنیتی به او تیر خلاص می‌زدند»!

یا در جعل نامه‌ای دیگر «خانواده یک معترض، پس از سه روز جست‌وجوی بی‌وقفه، فرزند خود را در میان پیکر‌های جان‌باختگان در کهریزک، زنده، اما به‌شدت مجروح پیدا کردند.»

در قصه دیگری، «فردی برای تحویل جسد پسرش به سردخانه رفته بود آنجا متوجه می‌شود که یکی از بدن‌ها تکان می‌خورد، بی‌خیال پسر خود شده، ۷۰۰ میلیون تومان داده گفته این مجروح پسر من است و او را بیرون آورده است».

این ادعای دروغ و مضحک در حالی مطرح شده است که اساسا از نظر پزشکی امکان اینکه فردی که به شدت زخمی شده و خون زیادی از دست داده است بتواند سه روز در دمای سردخانه، بدون درمان، غذا و آب زنده مانده باشد، وجود ندارد.

این در حالی است که پیکر‌هایی که به عنوان متوفی به پزشکی قانونی منتقل می‌شوند توسط پزشک معاینه شده، مرگ آنها ثبت و پس از تکمیل فرایند‌های تخصصی به آرامستان‌ها منتقل می‌شوند.

نگاهی ساده به تمام این روایت‌های تخیلی، نشان می‌دهد که این داستان‌ها زاییده ذهن همان افرادی است که پروژه اغتشاشات و حوادث تروریستی اخیر را طراحی کردند، تعداد کثیری از حافظان امنیت و شهروندان بی گناه را به شهادت رساندند و حالا پس از شکست در میدان و برملا شدن نقشه‌های شومشان، با کمال وقاحت تلاش می‌کنند تا با ساختن انواع روایت‌های کذب و دروغ‌های بزرگ، میدان را در فضای مجازی و مهندسی اذهان به دست بگیرند.

در رابطه با دریافت هزینه از خانواده جانباختگان حوادث اخیر نیز چندین مرتبه این ادعا تکذیب شده است.

براساس اعلام سازمان پزشکی قانونی، هیچگونه مبلغی بابت ارائه خدمات پزشکی قانونی از خانواده جانباختگان و مجروحان اغتشاشات و حوادث تروریستی اخیر دریافت نشده است.

همانطور که پیشتر نیز اعلام شد، مجددا تاکید می‌شود هموطنان می‌توانند در صورت داشتن هرگونه شکایت در رابطه با این موضوع، گزارش‌های خود را به سامانه ۱۲۷ مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه اعلام کنند.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر