فکرشهر: در آیینی با مسئولان و جمعی از مردم بوشهر، مدرسه تاریخی سعادت پس از ترمیم و مرمت بازگشایی شد.
\n\n
به گزارش فکرشهر از فارس، مراسم بازگشایی مدرسه تاریخی سعادت بوشهر صبح امروز با حضور استاندار، امام جمعه، مدیران اجرایی، معلمان و دانشآموزان سابق این مدرسه، برگزار شد.
\n\n
مدرسه تاریخی سعادت در سال 1278 در دوره قاجار در بوشهر احداث شد و به مدرسه سعادت مظفری معروف بود و در 11 بهمن سال 1378 بهعنوان یک اثر ملی ثبت شد.
\n\n
\n\n
مدرسه سعادت بوشهر که به مادر مدارس جنوب ایران شهرت دارد افراد سرشناسی را در خود بهعنوان دانشآموز و معلم دیده و امروز بعد از پایان عملیات مرمت و بازسازی توسط سازمان میراث فرهنگی، مجدداً احیا شد.
\n\n
مدرسه تاریخی سعادت بوشهر در یک هزار و 500 مترمربع مساحت بازگشایی شده که شامل یک هزار و 900 مترمربع فضای باز است و برای مرمت آن 2 میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.
\n\n
معاون امور مجلس، حقوقی و استانهای سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری در این مراسم گفت: کشور ما در عرصه فعالیتهای فرهنگی همواره دارای سابقه روشن و مهمی بوده است.
\n\n
اسدالله درویشامیری افزود: وجود مراکز مختلف آموزشی و عملی که جزء آثار تاریخی کشور نیز محسوب میشوند نشان از جایگاه علم و ادب در کشور است و باید همیشه قدر این فرصت و مواهب را بدانیم.
\n\n
معاون امور مجلس، حقوقی و استانهای رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری تأکید کرد: میراث فرهنگی، علمی کشور که در استانهای مختلف قرار دارند باید مود توجه بیشتر نهادهای مربوطه قرار گیرند.
\n\n
درویشامیری با اشاره به سابقه تاریخی مدرسه سعادت بوشهر گفت: مدرسه تاریخی سعادت بوشهر در کنار مدارسی همچون دارالفنون و مدارسی در کرمانشان، تبریز و بیرجند جزء آثار مهم تاریخی در عرصه علم و آموزش و فرهنگ است و خوشحالیم که امروز شاهد بازگشایی مجدد این مدرسه تاریخی در بوشهر هستیم.
\n\n
وی با قدردانی از مسئولان استان بوشهر برای حمایت از بازسازی این مدرسه تاریخی گفت: بیشک با حمایت استاندار بوشهر بوده که اعتبارات لازم برای بازسازی و ترمیم این مدرسه تاریخی اختصاص یافته است و از تلاش تمام مدیران اجرایی استان و استاندار بوشهر برای انجام این مهم تشکر میکنم.
\n\n
معاون امور مجلس، حقوقی و استانهای سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری گفت: مراکز فرهنگی یک نماد در هر شهر هستند و نباید اجازه دهیم که به مخروبه تبدیل شوند، چراکه این مراکز هویت فرهنگی، تاریخی هر منطقه هستند و مهمتر اینکه به امر مهم تعلم و تربیت در این مراکز پرداخته میشود.
\n\n
درویشامیری با تبریک هفته معلم و گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری گفت: شهید مطهری فضای دانشگاه را به سمت تعلیم و تربیت توحید و نبوت برد و جوانان را از دین فراری نداد.
\n