پنجشنبه ۲۱ فروردين ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
در ماه رمضان؛
فکرشهر: با آغاز ماه مبارک رمضان ،واحد بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت و درمان دشتستان طرح تشدید نظارت های خود را در دستور کار قرار داده است...
کد خبر: ۲۳۲۳۵
چهارشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۲:۰۲

فکرشهر: با آغاز ماه مبارک رمضان ،واحد بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت و درمان دشتستان طرح تشدید نظارت های خود را در دستور کار قرار داده است. 

\n\n

به گزارش فکرشهر، کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه ای ستاد شهرستان در این خصوص گفت:  تشدید نظارت ها بر صنوف حساس بویژه صنوف فعال در ماه مبارک رمضان ،از جمله آشی ها،شیرینی پزی ها و نانوایی از ابتدای خرداد ماه بصورت صبح و بعد از ظهر در دستور کار بازرسان بهداشت محیط قرار گرفته است و تا پایان ماه رمضان نیز ادامه خواهد داشت.

\n\n

به نوشته ی روابط عمومی بهداشت و دران دشتستان، مهندس حسینی افزود: از تمامی این مراکز بازدید بعمل امده  و نواقص موجود جهت رفع مشکلات به متصدیان اعلام شده است.

\n\n

این مقام مسئول همچنین اضافه کرد: نمونه برداری از مواد غذایی حساس بویژه زولبیا و بامیه از لحاظ بررسی های میکروبی ،شیمیایی و استفاده از رنگ های مجاز به طور مرتب انجام می گیرد و در همین زمینه جلسه آموزشی ویژه این صنوف برگزار گردید و آموزش های لازم به متصدیان داده شد و تاکید نمود که با صنوف متخلف طبق قانون برخورد خواد شد.

\n\n

وی از دیگر فعالیت های ویژه ماه مبارک رمضان را نظارت و بازدید از مساجد، حسینیه ها و اماکن مذهبی نام برد که باید بازرسان در این ماه نظارت ویژه ای براین اماکن داشته باشند.

\n\n

کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه ای شهرستان دشتستان در پایان گفت: تشدید نظارت بر سیستم های آبرسانی و منابع آب با تشدید کلرسنجی و نمونه برداری های آب نیز از دیگر فعالیت های ویژه ماه مبارک رمضان می باشد .

\n\n

\n\n

\n\n

\n\n

\n

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر