فکرشهر: با آغاز ماه مبارک رمضان ،واحد بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت و درمان دشتستان طرح تشدید نظارت های خود را در دستور کار قرار داده است.
\n\n
به گزارش فکرشهر، کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه ای ستاد شهرستان در این خصوص گفت: تشدید نظارت ها بر صنوف حساس بویژه صنوف فعال در ماه مبارک رمضان ،از جمله آشی ها،شیرینی پزی ها و نانوایی از ابتدای خرداد ماه بصورت صبح و بعد از ظهر در دستور کار بازرسان بهداشت محیط قرار گرفته است و تا پایان ماه رمضان نیز ادامه خواهد داشت.
\n\n
به نوشته ی روابط عمومی بهداشت و دران دشتستان، مهندس حسینی افزود: از تمامی این مراکز بازدید بعمل امده و نواقص موجود جهت رفع مشکلات به متصدیان اعلام شده است.
\n\n
این مقام مسئول همچنین اضافه کرد: نمونه برداری از مواد غذایی حساس بویژه زولبیا و بامیه از لحاظ بررسی های میکروبی ،شیمیایی و استفاده از رنگ های مجاز به طور مرتب انجام می گیرد و در همین زمینه جلسه آموزشی ویژه این صنوف برگزار گردید و آموزش های لازم به متصدیان داده شد و تاکید نمود که با صنوف متخلف طبق قانون برخورد خواد شد.
\n\n
وی از دیگر فعالیت های ویژه ماه مبارک رمضان را نظارت و بازدید از مساجد، حسینیه ها و اماکن مذهبی نام برد که باید بازرسان در این ماه نظارت ویژه ای براین اماکن داشته باشند.
\n\n
کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه ای شهرستان دشتستان در پایان گفت: تشدید نظارت بر سیستم های آبرسانی و منابع آب با تشدید کلرسنجی و نمونه برداری های آب نیز از دیگر فعالیت های ویژه ماه مبارک رمضان می باشد .
\n\n
\n\n
\n\n
\n\n
\n