فکرشهر: استاندار بوشهر گفت: باید زیرساخت ها و پروژه های بهداشتی و درمانی مبتنی بر جمعیت و نیازهای استان بوشهر ایجاد شود.
به گزارش فکرشهر، دکتر مصطفی سالاری صبح سه شنبه در بازدید از پروژه های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر اظهار داشت: زیرساخت های خدمات بهداشتی و درمانی استان باید متناسب با جمعیت و استانداردهای لازم توسعه یابند.
استاندار بوشهر تصریح کرد: همچنین سرمایه گذاران بخش خصوصی در حوزه ایجاد فضای بهداشت و درمان توسط متخصصان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر شناسایی و به دولت معرفی شوند و ما هم قطعا متناسب با نیازهای استان از بخش خصوصی حمایت خواهیم کرد.
دکتر سالاری در بازدید از پروژه دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر، افزود: پیش بینی اعتباری برای احداث این پروژه 20 میلیارد تومان برآورد شده و تاکنون مبلغ 3 میلیارد 600 میلیون تومان توسط وزارت نفت پرداخت گردیده که با جدیت در تسریع احداث این پروژه و سایر پروژه های مر تبط با نفت برای تحقق اعتبارات آنها پیگیری خواهیم کرد.
به گزارش و به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری بوشهر، علیرضا رئیسی نیز در این بازدید اظهار داشت: پروژه آمفی تئاتر و سالن همایش های دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان هم با مساحت 2 هزار 200 متر مربع هم اکنون 29 درصد پیشرفت فیزیکی و 15 درصد پیشرفت ریالی داشته است و برای تکمیل این پروژه یک میلیارد توان کسری اعتبار دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر افزود: مجتمع کلاس ها سایت پردیس نیز از دیگر پروژه های عمرانی این دانشگاه بوده، که شامل کلاس های آموزشی، سالن های تدریس، سالن کنفرانس است.
وی تصریح کرد: هم اکنون این پروژه 37 درصد پیشرفت فیزیکی و 15 درصد پیشرفت ریالی داشته و برای تکمیل 1.7 میلیارد توان کسری اعتبار دارد.
رئیسی عنوان کرد: با به بهره برداری رساندن مجتمع کلاس ها، سالن آمفی تئاتر و دانشکده دندانپزشکی سطح زیربنای کل فضاهای آموزشی داشنگاه علوم پزشکی استان از 14 هزار 500 متر مربع به 33 هزار 500 متر مربع افزایش خواهد یافت.