فکرشهر: شهردار تنگ ارم در اقدامی قابل تامل و جالب برای درمانگاه جدید این شهر که از سوی بهداشت و درمان دشتستان احداث شده، نزدیک به یک میلیارد تومان عوارض تعیین کرده است.
به گزارش فکرشهر، در حالی که نبود امکانات بهداشتی و درمانی همواره یکی از مهم ترین خواسته ها و دغدغه های اصلی اهالی و مسوولین بخش ارم بوده است، شهردار شهر تنگ ارم ـ مرکز بخش ارم ـ با تعیین عوارض نزدیک به یک میلیارد تومانی برای درمانگاه جدیدالاحداث این شهر ـ که در پی افتتاح افزایش امکانات و نیروی انسانی و درمانی برای بخش را در پی خواهد داشت ـ باعث گردیده درب درمانگاه قفل بماند!!
بر اساس مشاهدات خبرنگار فکرشهر، درمانگاه کنونی تنگ ارم، دارای ساختمانی قدیمی است و کمبود امکانات و فضای لازم برای پذیرش بیماران و البته زیرساز لازم برای اسکان کادر بهداشتی و درمانی در آن به شدت مشهود است ولی درمانگاه جدید این شهر، فضایی استاندارد دارد و در آن می توان بیماران را به خوبی پذیرش کرد، ضمن این که افتتاح این مرکز، به علت افزایش استانداردها، امکانات بیشتری را برای تجهیز این مکان به بخش ارم خواهد آورد؛ اما اقدام عبدالنبی امیری برای تعیین عوارض 9363322480 ریالی (حدود 940 میلیون تومان) برای این درمانگاه جدید باعث شده مرکز بهداشتی و درمانی این بخش، با قفلی بر درش مواجه شود؛ چرا که بهداشت و درمان نیز معتقد است با این مبلغ می تواند سه درمانگاه دیگر احداث کند!!
رییس بهداشت و درمان دشتستان در گفت و گو با فکرشهر در این باره اظهارداشت: کلنگ این درمانگاه در زمان حضور مهندس کهن و در خارج از محدوده شهر تنگ ارم به زمین ده شد ولی احداث آن تا کنون به طول انجامیده است.
حسین دارابی افزود: بعد از این که درمانگاه جدید را تکمیل کردیم، امیدوار بودیم که با افتتاح آن بتوانیم امکانات بیشتری به این مرکز سلامت بیاوریم و البته فضا برای اسکان و ماندگاری پزشکان بهتر شود ولی با توجه به این مبلغ عوارض نتوانسته ایم این درمانگاه را افتتاح کنیم!!
وی در پاسخ به این سوال فکرشهر که این مبلغ به چه دلیل بالاست، گفت: نزدیک به 900 میلیون تومانش عوارض برای تغییر کاربری است و مابقی نیز عوارض پرداخت نشده سال های قبل!!
دارابی در پاسخ به این سوال که مردم بخش ارم به این ساختمان و امکانات بهداشتی و درمانی بیشتر نیازمندند و باید این مرکز افتتاح شود نیز، گفت: قطعا همین طور است و اصلا به همین دلیل بود که برای احداث این درمانگاه بودجه مخصوص قرار دادیم و در کنار آن، مرکز دندانپزشکی و پانسیونی مجهز برای پزشکان نیز احداث کردیم تا با افتتاح این مرکز رضایت بیشتر شهروندان را شاهد باشیم ولی واقعا پرداخت این مبلغ عوارض از توان بهداشت و درمان خارج است.
وی تاکید کرد: با این مبلغ می توانیم سه مرکز بهداشت دیگر احداث کنیم.
به گزارش فکرشهر، بعد از تنش میان پرسنل شهرداری تنگ ارم، اخراج کارگران شهرداری، عدم پرداخت حقوق ها و ...، این بار تعیین عوارض میلیاردی برای یکی از مهم ترین نیازهای مردم بخش ارم، به دغدغه ای تازه برای شهروندان این بخش و شهر تنگ ارم تبدیل شده است؛ دغدغه ای که از شهرداری نشات گرفته است.
تصاویری از درمانگاه کنونی تنگ ارم
تصاویری از درمانگاه جدید تنگ ارم
تصاویری از پانسیون پزشکان در حال حاضر