يکشنبه ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
«فکرشهر» گزارش می دهد/ سید محمد مهدی جعفری در مراسم بزرگداشتش:
فکرشهر- ندا شیروانی: صبح چهارشنبه ۲۹ دی ماه بزرگداشت دکتر سیدمحمدمهدی  جعفری در دانشگاه خلیج فارس بوشهر برگزار شد...
کد خبر: ۳۰۸۳۲
پنجشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۵ - ۰۲:۲۵

فکرشهر- ندا شیروانی: صبح چهارشنبه ۲۹ دی ماه بزرگداشت دکتر سیدمحمدمهدی  جعفری  در دانشگاه خلیج فارس بوشهر برگزار شد.

به گزارش فکرشهر: مراسم بزرگداشت سید محمد مهدی جعفری که پیش از برگزاری با حاشیه های فراوانی همراه بود به طوری که دکتر جعفری، طی نامه ای خواستار لغو آن شد، بلاخره با حضور پرشور مردم و در آرامش و آنچه که در شان شخصیت ایشان و نهج البلاغه بود برگزار شد.

ای علی که جمله عقل و دیده‌ای / شمه‌‌ای وا گو از آنچه دیده‌‌ای

معاون فرهنگی و امور نخبگان بنیاد علمی نخبگان در خصوص بنیاد  ملی نخبگان گفت: طبق دستور رهبری در سال ۱۳۸۵ بنیاد ملی نخبگان شکل گرفته است.

دکتر شاه رضایی بیان کرد: مسئولیت این بنیاد، تحت پوشش گرفتن افرادی است  که دارای استعداد برتر هستند.

وی ادامه داد: یکی از وظایف این بنیاد هدایت افراد از لحاظ فکری، مالی، علمی و فرهنگی در جهت توانمندسازی، جذب و خدمات رسانی به کشور است. از این رو امروز  افتخار داریم که در حضور استاد جعفری باشیم. 

دکتر حسینی که خودش را یکی از هنر جویاندکتر جعفری معرفی کرد گفت: من دانش آموز یا دانشجوی سال اول دانشگاه شریف بودم که با اثر مهم استاد جعفری آشنا شدم که این اثر، اثری مهم در زندگی شخصی من داشت.

گاهی با زبان می توان اصلاح کرد گاهی با دست

دکتر جعفری ضمن تشکر از حضور مردم و عذرخواهی از تاخیر پیش آمده در اجرای برنامه گفت: ان شاالله که عشق به علی(ع) و سخنانش باعث شود  که این خستگی و دشواری ها به آسانی تبدیل شود.

وی با بیان اینکه گاهی با زبان می توان اصلاح کرد و گاهی با دست گفت: شناخت موقعیت و شرایط بسیار دشوار است اما مصلحان واقعی، این شرایط را در می یابند و یکی از رهنمودها و راهنما برای اصلاح انسانیت، در همه ی زمان نهج البلاغه است.

او در ادامه از نبود افرادی که استعداد درک همه حقایق نهج البلاغه را داشته باشند تاسف خورد و افزود: بعد از پیروزی انقلاب،  بیش از ۵۰ ترجمه فارسی از نهج البلاغه  صورت گرفته است و شرح های متعددی در عربی و فارسی داشته است با این وجود کج نگاهی های بسیار زیادی شده و آنطور که باید و شاید  استفاده درستی از آن نشده است.

این پژوهشگر نهج البلاغه را منشور انسانی برای همه خواند و اضافه کرد: در جریان جنگ با خوارج، امام علی(ع) به یاران خود گفتند: جاهل و متعصب نباشید. اگر نیکوکارم یاری ام کنید و اگر بدکارم از کارم بازدارید. بدین صورت مسائل باید برای مردم آَشکار باشد.

گزارش تصویری مراسم را اینجا مشاهده کنید.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر