دوشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۳۱۲۲۶
شنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۵:۲۰

فکرشهر: رئیس کل دادگستری استان بوشهر گفت: عملکرد و رویکرد شورای حفظ حقوق بیت المال با توجه به اهمیت و رسالتی که برعهده دارد، باید پیشگیرانه باشد و در این مسیر گام بردارد.

به گزارش فکرشهر از ایرنا، علی جمادی روز شنبه در نشست شورای حفظ حقوق بیت المال استان بوشهر افزود: همه افراد و آحاد جامعه در مقابل حفظ بیت المال مکلف هستند و در این زمینه باید بهترین عملکرد از سوی مردم و مدیرانی که تکلیف قانونی و شرعی دارند، ارائه شود.
وی اضافه کرد: در این ارتباط همدلی، وحدت و جمعی نگاه کردن به مسائل مربوط به حفظ حقوق بیت المال بیش از بخشی نگری اهمیت دارد.
جمادی با اشاره به اجرای طرح کاداستر (حد نگاری) اظهار کرد: با مستند سازی و داشتن اطلاعات از بسیاری تعرض ها بویژه دربخش زمین و عرصه های ملی پیشگیری می شود.
رئیس کل دادگستری استان بوشهر گفت: با توجه به اینکه استان بوشهر در اجرای طرح کاداستر نسبت به دیگر استانها پیشرو است در این ارتباط برای پایان اجرای این طرح در زمان مقرر دستگاهها همکاری لازم ا انجام دهند.
دادستان کل استان بوشهر گفت: قانون طرح کاداستردر 12 بهمن 93 به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید و مسئول اجرای آن نیز سازمان ثبت اسناد و املاک کشور است که باید در مدت پنج سال با اجرای این قانون و حدنگاری همه سندهای موجود به صورت تگ برگ تبدیل شود.
علی حسن پور افزود: با توجه به گستردگی کار سازمان ثبت اسناد به تنها امکان اجرای این طرح کاداستر را ندارد و به همین دلیل همکاری سایر دستگاههای ذیربط در این زمینه لازم و ضروری است.
وی تاکید کرد: برهمین اساس دستگاههای اجرایی باید نسبت به تبدیل سندهای خود در زمینه املاک سازمانهای متبوعشان به سند تگ برگ اقدام کنند.
حسن پور گفت: با اجرای طرح کاداستر حدود املاک مشخص و از تجاوز و تعرض افراد سودجو نسبت به حقوق بیت المال جلوگیری می شود.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان بوشهر گفت: وسعت عرصه های این استان 2 میلیون و 300 هزار هکتار است که از این میزان یک میلیون و 600 تا یک میلیون و 800 هزار هکتار آن منابع ملی است.
اصغر پیرهادی افزود: برهمین اساس تاکنون یک میلیون و 124هزار هکتار از زمینهای ملی استان بوشهر جانمایی شده است و تاکنون برای 69هزار و 853هکتار معادل 17 سند ملی در این استان صادر شده است.
وی با بیان اینکه طبق ماده 11 قانون کاداستر تمام سندهای دفترچه ای تا سال 98 باید به سند تگ برگ تبدیل شوند، اظهار کرد: در استان بوشهر 600 هزار سند دفترچه ای صادر شده که تا پایان سال 94، 140هزار سند و در 10 ماه گذشته سال 95 نیز 25 هزار سند تگ برگ در این استان صار شده است.
پیرهادی اظهار کرد: براساس آمار موجود هنوز 435هزار جلد سند دیگر در استان بوشهربه صورت دفترچه ای وجود دارد که باید تا پایان 98 به سند تگ برگ تبدیل شوند در غیر اینصورت ازارائه خدمات به این افراد معذور هستیم.
وی در باره طرح شبکه شمیم گفت: در اجرای این طرح عملیات نقشه برداری و نقطه یابی دقیق به صورت همزمان با مدیریت سازمان ثبت انجام می شود و سه پایگاه ثابت در شهرستانهای گناوه، جم و دشتی برپا شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: بوشهر تنها استانی است که طرح کاداستر (حدنگاری) را در کل زمینهای استان انجام می دهد و بیشترین اعتبار را در سطح ملی از آن خود کرده است.
محمد تقی منوچهری با تاکید براینکه حد نگاری زمینهای موجود یکی از اولویت های اصلی توسعه پایدار است اظهار کرد: با اجرای طرح کاداستر بسیاری از مشکلات بخش کشاورزی برطرف می شود.
وی بیان کرد: امنیت غذایی و تامین غذای کافی و سالم بدون لطمه زدن به محیط زیست مهمترین وظیفه سازمان جهاد کشاورزی است که با اجرای طرح کاداستر به این هدفها خواهیم رسید.
منوچهری هویت بخشیدن به کشاورزی و کشاورزان، تعیین حدود زمینهای کشاورزی به منظور تهیه اطلاعات توصیفی بهره برداری و سند دار کردن زمینهای کشاورزی، رفع تداخلات، اجرای برنامه ریزی و پایش زمینها، اجرای الگوی کشت و تحویل حجمی آب به زمینهای کشاورزی را از هدفهای اجرای طرح کاداستر عنوان کرد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر گفت: طرح کاداستر در همه زمینهای ملی و کشاورزی استان در دست اجراست و جمع آوری اطلاعات توصیفی آن تاکنون 90 درصد پیشرفت داشته است.
سهیل مهاجری افزود: برهمین اساس یک میلیون و 124هزار هکتار از عرصه های طبیعی استان جانمایی شده و برای 230 هزار هکتار نیز نقشه تهیه شده است.
وی بیان کرد: همچنین برای 69هزار و 853 هکتار از زمین های استان بوشهر نیز سند تک برگ صادر شده است.
مهاجری اظهار کرد: با توجه به صنعتی شدن استان بوشهر اجرای طرح کاداستر و تعیین حدود زمین های موجود در این استان جلو بسیاری از زمین خواری ها را می گیرد.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر