فکرشهر: وقتی سراغ عملکرد دستگاههای مختلف در کشوری که مردم آن برای ارزشهایی مانند استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی از جانشان گذشتند میرویم دیگر منظور موفقیتهای چپ، راست و یا آقای فلانی نیست بلکه منظور موفقیت مردمی است که هدفی بزرگتر از نیاز شخصی دارند.
مردمی که با وعدههای مادی برای پیروزی انقلاب تلاش نکردند، بلکه برای عدم سلطه کشورهای بیگانه، اضافه شدن موضوعی به نام دین در کنار مدیریت کشور و خودکفایی با مجاهدتهای خود انقلاب بزرگی ایجاد کردند.
در سالهای پس از انقلاب روند توسعه کشور شتاب گرفته است و شاهد اجرای طرحها و پروژههای مهم زیرساختی و تحول در این حوزه در شهرها و روستاها و دورافتادهترین نقاط کشور هستیم.
به گزارش فکرشهر از مهر، استان بوشهر امروز به عنوان پایتخت انرژی کشور شناخته میشود و در عرصههای مختلف به توسعه دست یافته است؛ استانی که تا قبل از انقلاب اسلامی یکی از محرومترین نقاط کشور بود، حالا پایتخت انرژی کشور است و بخش عمدهای از توسعه صنایع انرژی کشور در این نقطه اتفاق افتاده است.
وقتی استان تبعیدیها به قطب انرژی کشور تبدیل میشود
استان بوشهر حالا تبدیل به قطب انرژی کشور شده است؛ صدور بیش از ۹۰ درصد نفت کشور، تولید ۷۰ درصد گاز کشور، استقرار صنایع بزرگ پتروشیمی، استقرار نیروگاه اتمی بوشهر بخشی از ظرفیتهای انرژی استان بوشهر است.
این استان در زمینههای مختلف دارای ظرفیت است و به توسعه رسیده؛ بنادر و گمرکات، صنایع بزرگ و کوچک و . . . بخش دیگری از ظرفیتهای این استان است.
یکی از شهروندان بوشهری در گفتوگو با خبرنگار مهر در خصوص فعالیتهایی که در استان بوشهر انجام شده است اظهار داشت: خدمات ارائه شده و فعالیتهای صورت گرفته در استان قابل مقایسه با گذشته نیست.
احمد ملاحزاده عنوان کرد: استانی که در گذشته تنها بهعنوان استان تبعیدیها مشهور بود امروز قطب انرژی کشور است و این یعنی تلاش و تخصیص تجهیزات و اعتبارات متوازن.
جادههای استان بوشهر ایمنترین راه در کشور است
مدیرکل راهداری و حمل و نقل استان بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر معادن و ظرفیتهای طبیعی بسیاری دارد که یکی از راههای رونق در این بخشها رسیدگی و تسهیل در حمل و نقل جادهای است.
حمیدرضا علم با بیان اینکه استان بوشهر اکنون یکی از ایمنترین جادههای کشور است بیان کرد: هیچ منطقه و کشوری بدون حمل و نقل ایمن به اقتصاد پایدار دست پیدا نخواهد کرد.
وی گفت: اکنون استان بوشهر دارای ۴ هزار و ۳۹۱ کیلومتر راه است که شامل ۶۲۸ کیلومتر بزرگراه، ۶۰۸ کیلومتر راه اصلی، ۸۴۸ کیلومتر راه فرعی و ۲ هزار و ۲۴۷ کیلومتر راه روستایی میشود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل استان بوشهر با بیان اینکه این استان دارای جوانترین ناوگان اتوبوسی با میانگین عمر ۵ سال است گفت: مجتمع خدمات رفاهی بین راهی و پوشش و تجهیز همه محورهای ارتباطی به سامانههای نظارت هوشمند از جمله مزیتهای قابل توجه حوزه راهداری و حمل و نقل جادهای استان بوشهر است.
وی در خصوص مدیریت راهها به سامانه جدید دوربین کنترل هوشمند اشاره و بیان کرد: ۳۷ دوربین کنترل سرعت هوشمند از محل ۵۰۰ دستگاه طرح یکپارچه هوشمند کنترل سرعت جادهای کشور به استان بوشهر اختصاص یافت.
علم گفت: همچنین ۳۷ دوربین هوشمند کنترل سرعت به استان بوشهر اختصاص یافت تا این استان تنها استانی باشد تا تمامی راههای شریانی آن تحت پوشش نظارت هوشمند کنترل شود.
توسعه متوازن سلامت در شهرستانهای استان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر با بیان اینکه پیش از انقلاب استان بوشهر تنها دارای دو بیمارستان در شهرهای بوشهر و برازجان بوده است اظهار داشت: اکنون با برنامهریزیهای صورت گرفته در تمام نقاط استان خدمات بهداشتی و درمانی وجود دارد و اکنون ما برای رسیدن به جایگاههای بهتر برای خدمت رسانی تلاش می کنیم.
وی با بیان اینکه اکنون تنها ۱۲ درصد از بیماران استان بوشهر برای درمان به استان های همجوار مراجعه میکنند بیان کرد: تلاش برای استقرار و خدمات دهی متخصصان و فوق تخصصان در زمینههای مختلف یکی از دلایل کاهش مراجعات به دیگر استانها است.
علیرضا رئیسی با اشاره به اینکه اکنون رسیدگی به بحث بهداشت و درمان از اولویتهای دولتها است بیان کرد: اکنون هزار و ۴۱۳ تخت بستری در استان بوشهر وجود دارد و به بیماران خدمات ارائه می شود.
تربیت نیروهای تازه نفس برای آینده سازی کشور
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر اظهار داشت: اکنون بیش از ۲۰۴ هزار دانشآموز در هزار و ۷۱۰ آموزشگاه استان بوشهر توسط ۱۳ هزار و ۷۷۹ فرهنگی به تحصیل مشغول هستند.
ناصر کرمی در خصوص تقویت بنیه علمی دانش آموزان استان بوشهر بیان کرد: اکنون طرح تقویت بنیه علمی دانش آموزان در استان برگزار شده است که نتایج خوبی در ارتقای سطح علمی دانش آموزان خواهد داشت.
اکنون نیروهای مسئول در کنار مردم برای عزت روز افزون تلاش میکنند و با این هدف واحد به موفقیتهای بیشتری خواهیم رسید.