فکرشهر: به مناسبت نکوداشت هفته بوشهر، جشنواره آشپزی خوراکها و نوشیدنیها در بوشهر برگزار شد.
به گزارش فکرشهر و به نقل از ستاد نکوداشت هفته بوشهر، به مناسبت نکوداشت هفته بوشهر، جشنواره آشپزی خوراکها و نوشیدنیها در بوشهر با حضور ۳۷ نفر شرکتکننده برگزار شد.
در این دور از مسابقات که با داوری علی قاسمی داور بینالمللی کشورمان در رشته آشپزی همراه بود شرکت کنندگان در سه بخش غذاها و نوشیدنیهای محلی بوشهری، اقوام ایرانی و کلاسیک با هم به رقابت پرداختند تا در نهایت شش نفر به عنوان برندگان این دور از مسابقات جوایز نقدی خود که برای نفر اول ۶ میلیون ریال، و برای نفرات دوم تا ششم از ۵ میلیون ریال تا یک میلیون ریال بود را دریافت کنند.
در بخش غذاهای بوشهری که تعداد بیشتری از شرکتکنندگان در آن حضور داشتند غذاهایی مانند قلیه ماهی، شکرپلو با قیمه، ته انداز ماهی، ماهی شکمپر، قلیه ماهی با للک، بلالیت، برنج جوش، دال عدس، حلوا ماهی، سوخاری خرما، قبیله، کتلت خساک، دوپیازه خساک، یتمی چغندر، لابستر، آش ماهی، شله گنمی، لخلخ ماهی و دم پخت میگو ساخته و به معرض نمایش گذاشته شد.
در بخش غذاهای اقوام ایرانی کوفته تبریزی، میرزاقاسمی، هلوکباب کرمانشاهی،کله جوش، قیمه نثار، دیماج، متنجنا و چغندر ماشک توسط تعدادی از شرکت کنندگان ساخته و در این نمایشگاه عرصه شد.
در بخش غذاهای کلاسیک نیز اسلایس مرغ، تاپاس سیب زمینی و بیف استراگانف توسط سه شرکت کننده با دسرهای مخوص این نوغ اغذیه ساخته شده بود.
از نکات جالب این جشنواره غذایی، دستور پخت این نوع غذاها بود که تهیهکنندگان با استفاده از سیستم صوتی موجود در این نمایشگاه اقدام به توضیح برای بازدید کنندگان میکردند.
نجفپور بوشهری از متخصصین تغذیه در حاشیه این مراسم در مورد فواید استفاده از غذاهای بوشهری که برگرفته از آبزیان دریایی است نکاتی ایراد کرد.