سه‌شنبه ۱۹ فروردين ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۳۳۳۵۶
چهارشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۵:۵۳

فکرشهر: مدیرکل استاندارد استان بوشهر گفت: عرضه خرمای غیراستاندارد موجب مشکلات در بازار شده است.

خرما

به گزارش فکرشهر از مهر، محمد رحیم بهره‌مند صبح چهارشنبه در نشست با اعضای اتاق بازرگانی استان بوشهر اظهار داشت: توسعه خدمات استاندارد در بخش‌های مختلف از جمله صادرات و واردات را با جدیت دنبال می‌کنیم.

وی به برخی از مشکلات در عرصه بازرگانی اشاره کرد و ادامه داد: زمان طولانی جواب‌دهی دستگاه‌های اجرایی همچون گمرک و استاندارد به عنوان یکی از مشکلات بازرگانان وارد کننده محسوب می‌شود.

مدیرکل استاندارد استان بوشهر از تلاش برای تسریع در ارائئه خدمات استاندارد خبر داد و خاطرنشان کرد: تدابیری اندیشیده شده تا این زمان به حداقل ممکن رسیده و نمونه‌برداری‌ها در اسرع وقت بررسی شود.

وی با تاکید بر لزوم ساماندهی وضعیت عرضه خرما در بازار عنوان داشت: عرضه خرمای غیر استاندارد موجب مشکلات زیادی در این بخش شده است که این امر مستلزوم توجه ویژه به این مقوله است.

معاون ارزیابی و کیفیت سازمان ملی استاندارد نیز در این نشست از استانداردهای ملی و بین المللی به عنوان یک چالش مهم یاد کرد و افزود: باید تطابق بیشتری بین استانداردهای ملی با استانداردهای بین المللی ایجاد شود.

جهانبخش سنجابی شیرازی از اجرای طرح نشان‌دارکردن کالاهای استاندارد و غیر استاندارد خبر داد و افزود: جلوگیری از ورود کالاهای قاچاق به کشور به عنوان یک اولویت محسوب می‌شود.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر