دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
فکرشهر: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهرگفت: ایجاد مرکز رکوردگیری و ثبت مشخصات شتر دراین استان ضروری است.به گزارش فکرشهر و به نقل از ایرنا، افشین قطبی افزود: هم اکنون به علت نبود جایگاه و امکانات مناسب، اطلاعات دقیق بیومتری از شترهای استان شامل میزان شیر و پشم تولیدی، وزن در زمان تولد و سنین مختلف و افزایش وزن روزانه در دست نیست.وی اضافه کرد: در این ارتباط تامین اعتبار لازم برای راه اندازی یک مرکز رکورد گیری و ثبت مشخصات و خدمات رسانی به شترداران در مناطقی که جمعیت بالایی از شتر وجود دارد ضروری است.
کد خبر: ۳۴۳۷
پنجشنبه ۰۵ تير ۱۳۹۳ - ۰۲:۱۰

فکرشهر: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهرگفت: ایجاد مرکز رکوردگیری و ثبت مشخصات شتر دراین استان ضروری است.

به گزارش فکرشهر و به نقل از ایرنا، افشین قطبی افزود: هم اکنون به علت نبود جایگاه و امکانات مناسب، اطلاعات دقیق بیومتری از شترهای استان شامل میزان شیر و پشم تولیدی، وزن در زمان تولد و سنین مختلف و افزایش وزن روزانه در دست نیست.

وی اضافه کرد: در این ارتباط تامین اعتبار لازم برای راه اندازی یک مرکز رکورد گیری و ثبت مشخصات و خدمات رسانی به شترداران در مناطقی که جمعیت بالایی از شتر وجود دارد ضروری است.

قطبی بیان کرد: اعمال روش های صحیح مدیریتی درگله های شتر، انجام عملیات رکوردگیری شیر، وزن کشی در سنین مختلف و اندازه گیری مقدارپشم وشیر، امکان مقایسه میزان تولید گوشت شیرو پشم سه نژاد شتر موجود دراستان بوشهر، انجام عملیات بهداشتی، واکسیناسیون و درمان بیماری ها از مزایای راه اندازی مرکز رکوردگیری شتر دراین استان است.

وی همچنین انجام عملیات پشم چینی شتر، انجام عملیات پلاک کوبی و ثبت مشخصات شتر، امکان ارزیابی تیپ و انجام کارهای اصلاح نژادی در شتر، اعمال مدیریت تغذیه دستی در شتر، همزمان سازی فحلی و انجام تلقیح مصنوعی از طریق لوک های برتراستان از دیگر امتیازات راه اندازی مرکز رکوردگیری شتر در استان بوشهر عنوان کرد.

قطبی ادامه داد: استان بوشهر به دلیل داشتن شرایط خاص اقلیمی و مرتعی از جایگاه مناسبی برای پرورش و نگهداری شتر برخورداراست و شترداری ازدیرباز در این استان رواج داشته و به عنوان یکی از ظرفیت های ارزشمند بخش دام این استان است.

وی گفت: با توجه به مزیت های نگهداری و پرورش شتر و شرایط مناسب استان، توسعه پرورش شتر امری مهم و اجتناب ناپذیراست.

قطبی یادآورشد: هم اکنون استان بوشهر دارای سه هزارنفر شتر است که بیشتر آن ها از سه توده ژنتیکی دشتی، عربی و ترکی است.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر