فکرشهر: رئیس پلیس فتای استان بوشهر از رشد ۱۰۱ درصدی کشفیات جرایم اینترنتی سه ماه اول سال نسبت به مدت مشابه سال ۹۵ خبر داد.
به گزارش فکرشهر به نقل از مهر، سرهنگ مهدی قاسمی اظهار داشت: پلیس فتا استان بوشهر طی عملیاتهای گوناگون و تلاشهای گسترده شبانه روزی از ابتدای سال جاری تا پایان خردادماه موفق به افزایش کشف ۱۰۱ درصدی جرائم فضای مجازی نسبت به سه ماهه اول سال گذشته شد.
این مقام انتظامی، برداشت غیرمجاز از حساب افراد و نشر اکاذیب و کلاهبرداری اینترنتی را جرائم اصلی به وقوع پیوسته در استان ذکر کرد و اظهار داشت: انتقام جویی و مقاصد ضد اخلاقی، کسب منافع مالی، سرگرمی و کنجکاوی از مهمترین انگیزه های متهمان در ارتکاب جرایم اینترنتی در استان بوده است.
رئیس پلیس فتا استان بوشهر، مهمترین کشفیات طی این مدت را مربوط به شناسایی و دستگیری عاملان کانال تلگرامی مستهجن به نام خز بوشهر عنوان کرد.