فکرشهر: در ادامه سیر تغییرات مدیران در استان بوشهر دو معاون فرماندار در دشتی و دیر و یک بخشدار در شهرستان دیلم معرفی شدند.
به گزارش فکرشهر، مدیر کل سیاسی و انتخابات استانداری بوشهر گفت: معاون برنامهریزی و امور عمرانی فرماندار دشتی، معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار دیر و بخشدار امام حسن با موافقت فرمانداران این شهرستان ها معرفی شدند.
به گزارش روابط عمومی استانداری بوشهر، سید اسماعیل موسوی در ادامه افزود: حمید بردستانی به عنوان معاون برنامهریزی و امور عمرانی فرماندار دشتی، سیدعلی پاکنژاد به عنوان معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار دیر و عبدالرسول کاوهفرد به عنوان بخشدار امام حسن معرفی شدند.
مدیر کل سیاسی و انتخابات استانداری بوشهر خاطرنشان کرد: مراسم معارفه افراد نامبرده تا پایان هفته جاری در شهرستانها و بخشداری متبوعه برگزار میشود.