فکرشهر: مراسم افطاری رییس جمهور با حضور اصلاح طلبان روز چهارشنبه برگزار شد.
به گزارش فکرشهر، این مراسم افطاری با حضور بیش از 150 تن از چهره های شاخص اصلاح طلب و برخی از اعضای کابینه و شخص رییس جمهور برگزار شد.
از اعضای کابینه حاضر در این مهمانی افطاری می توان به اسحاق جهانگیری، مجید انصاری و محمد نهاوندیان اشاره کرد.
از جمله چهره های شاخصی که در این مراسم حاضر بودند می توان به نام های زیر اشاره کرد:
محمد رضا عارف، موسوی لاری،غلامحسین کرباسچی، قدرت الله علیخانی، سید علی خاتمی، هادی خانیکی، محسن هاشمی، اشرف بروجردی، سراج الدین موسوی، حسین کمالی، جعفر توفیقی، علی اصغر احمدی، علی شکوری راد، جعفر نیلی منفرد، غلامعباس توسلی، حمید رضا جلایی پور، اعظم طالقانی، فائزه هاشمی، محمد رضا تابش، داریوش قنبری، محسن رهامی، حبیب الله بی طرف، مهدی علیخانی، یدالله طاهر نژاد، محمد مقدم، علی تاجرنیا، یدالله طاهر نژاد، سعید الله بداشتی، محمد سلامتی، امام جمارانی، رحمانی خلیلی، مصطفی هاشمی طبا، محمد رضا خباز، رسول منتجب نیا، محمد جواد حق شناس، الهه کولایی، فاطمه راکعی، احمد حکیمی پور، محسن سرخو، علی دوستی، محمد سالاری، عبدالحسین مختاباد ، محمد عطریانفر، مرتضی الویری، الیاس حضرتی، مهدی رحمانیان و..
به نوشته نواندیش، در این مراسم پیش از افطار و سخنرانی رییس جمهور، 5 نفر از چهره های اصلاح طلب حاضر در جلسه سخنرانی کردند.
موسوی لاری وزیر کشور دولت اصلاحات یکی از سخنرانان جلسه بود که سخنان او متمرکز بر مسایل سیاست داخلی بود . موسوی لاری تاکید کرد که دولت یازدهم شعارهای خوبی را مطرح کرده و اهداف خوبی هم مد نظر دارد اما باید مراقب باشد مدیرانی که در دولت مشغول به کار می شوند به این شعارها و اهداف اعتقاد داشته باشند.
سمیه توحید لو یکی دیگر از چهره های اصلاح طلب بود که با محور دانشگاه، زنان و جوانان و انتقاد از کم توجهی به زنان سخنرانی کرد و با استقبال حاضران همراه شد.
توحید لو گفت بسیاری از جوانان شایسته که هشت سال در دولت احمدی نژاد تحت فشار قرار داشته و طرد شده بودند هنوز در دولت جدید مورد توجه جدی قرار نگرفته اند و از پتانسیل آنها استفاده نشده است.
حسین مرعشی دیگر سخنران این جلسه بود که با اشاره به موفقیت دولت در کنترل تورم و لزوم حرکت در مسیر ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی، اظهار داشت: اتخاذ سیستم انقباضی از سوی دولت و بانک مرکزی رشد اقتصادی کشور را کند کرده و انتظار میرود با تدوین راهکارهای موثر در این زمینه که خواست مردم و شعار دولت تدبیر و امید است حرکت کند.
دکتر هادی خانیکی نیز با بیان اینکه جریان اصلاحطلبان تلاش می کند به دولت در جهت تحقق شعارهایش کمک کند، به نقد فضای سیاسی و اجتماعی کشور در سالهای گذشته پرداخت و گفت: حرکت دولت برای رفع مخاطرات خارجی و ایجاد رونق اقتصادی قابل ستایش است، اما دولت باید گامهای موثرتری در ترمیم آسیبهای اجتماعی بردارد تا امید و اعتماد در جامعه دوباره نمایان شود و از سرمایه های انسانی کشور که نقش بارزی در تاریخ انقلاب اسلامی داشتهاند، حفاظت شود.
این استاد دانشگاه در ادامه سخنان خود از تخریب چهره هایی چون آیت الله هاشمی ، ناطق نوری، سید محمد خاتمی و یادگار امام راحل از سوی برخی افراد و جریان های افراطی ابراز تاسف کرد.
جواد اطاعت استاد دانشگاه تهران و دیگر چهره اصلاح طلب حاضر در جلسه نیز در سخنان خود بر سیاست خارجی تمرکز کرد و یکی از محورهای اصلی سخنان او تاکید بر ضرورت تنش زدایی از روابط با عربستان بود.
روحانی پس از استماع سخنان حاضران در سخنانی بر پای بندی خود به وعده های خویش در انتخابات و تحقق مطالبات مردم در انتخابات ریاست جمهوری و نیز ضرورت آشتی ملی در کشور تاکید کرد. رییس جمهور در سخنان خود از تخریب برخی شخصیت های انقلاب و چهره های ملی انتقاد کرد.
از حاشیه های مورد توجه این جلسه حضور رحمانی فضلی وزیر کشور اصولگرای دولت در مراسم افطاری اصلاح طلبان بود ، در حالی که در 10 ماه گذشته از عمر دولت یازدهم بیشترین انتقاد اصلاح طلبان از عملکرد دولت روحانی به عملکرد وزارت کشور تحت مدیریت رحمانی فضلی باز می گردد.
گزیده سخنان رییس جمهور در این نشست را می خوانید:
* مسایل کشور بدون اینکه آستانه تحملمان بالا برود، مرتفع نخواهد شد.
* برای برآوردن خواست مردم تا جایی که توان دارم، ایستادگی خواهم کرد.
* امروز در دولت تصمیماتی اتخاذ شد که در صورت عملیاتی شدن میتواند 190 هزار شغل ایجاد کند.
* مردم با حضور در انتخابات 92 به جهان اعلام کردند که زبان ما زبان صندوق رأی خواهد بود.
* رقابت اصلاحطلب و اصولگرا به عنوان دو جناح سیاسی کشور باید برای قدرت ملی مشارکتآفرین و نشاط آور باشد.
* با ابراز تأسف از اینکه عدهای بدون رعایت ملاحظات شرعی و اخلاقی به تخریب چهره های خدوم انقلاب می پردازند، این چهرهها به هیچ یک از جناحهای کشور تعلق ندارند، بلکه متعلق به کل انقلاب و نظام هستند و نباید به راحتی به سرمایههای بزرگ انقلاب تهمت زد.
* باید همه ما آستانه صبر و تحمل خود را بالا ببریم و بدانیم که مسایل کشور بدون اینکه آستانه تحملمان بالا برود مرتفع نخواهد شد.
* از روز اول عهدی با خدا داشتم و آن اینکه در هیچ موضوعی بدون مشورت با صاحبنظران و گرفتن نظرات متخصصین تصمیم نگیرم و تا به امروز در بخشهای مختلف اجتماعی، اقتصادی، سیاست داخلی و خارجی و فرهنگی هیچ تصمیمی را بدون مشورت اتخاذ نکرده ام. مواقعی نظری متفاوت با جمع داشتم اما وقتی دیدم اکثریت قاطع نظری دیگری داشتند، من نیز آن را پذیرفته و اعلام کردهام و تا پایان دولت بر این عهد خود وفادار خواهم بود.
* از حق اقلیت دفاع خواهیم کرد، اما دولت باید بر مبنای نظر اکثریت مردم حرکت کند.
* عهد دیگر من با خدا این بود که در جهت خواست مردم و منافع کشور آبرویم را به صحنه بیاورم و حتی جانم را در طبق اخلاص بگذارم و از آن نیز برای تحقق آمال ملت دریغ نکنم که بر این اساس تا پایان دولت یازدهم عمل خواهم کرد.
* در انتخابات ۲۴ خرداد سال گذشته مردم به صحنه آمدند تا بگویند تغییر و تحول را می خواهند، مردم اعلام کردند که به نظام و صندوق نظام اعتماد دارند و این مهم در حالی رخ داد که مشکلاتی در سالهای پیش از آن بوجود آمده بود و بلندگوهای تبلیغاتی علیه صندوق رأی فعالیت میکردند.
* در خصوص گامهای برداشته شده در عرصه سیاست خارجی، اولین قدم ما این بود که جایگاه ایران را در نزد دولتمردان و افکار عمومی جهانیان تغییر دهیم تا جایگاه شایسته این ملت، انقلاب و نظام در ذهن آنها ترسیم شود که بحمدالله موفق بودهایم.