فکرشهر: کارشناس نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: خط تولید رب گوجهفرنگی یک کارخانه تولید مواد غذایی در این شهرستان به علت رعایت نکردن مسائل بهداشتی پلمب شد.
به گزارش فکرشهر از خبرگزاری صدا و سیما، غلامحسین عارف آزاد بیان کرد: در بازرسیهایی که از این کارخانه تولید مواد غذایی صورت گرفت شاهد تولید غیر بهداشتی و غیرمجاز رب گوجهفرنگی بودیم.
وی افزود: به دلیل توجه نکردن مسئولان این کارخانه به تذکرات بازرسان بهداشت مبنی بر رفع نواقص بهداشتی و همچنین تولید غیرمجاز رب گوجهفرنگی، پروندهای در این زمینه تشکیل و دستور پلمب این کارخانه توسط مقام قضایی صادر شد.
کارشناس نظارت بر مواد غذایی بهداشت و درمان تنگستان خاطرنشان کرد: کارخانهها و کارگاههای تولید مواد غذایی باید حداقل ضوابط فنی و بهداشتی را در زمینه ساخت سالنهای تولید، انبار مواد اولیه و محصولات، استفاده از آب مصرفی استاندارد برای تولید و دفع بهداشتی فاضلاب رعایت کنند.