فکرشهر: رئیس فدراسیون بسکتبال گفت: برای همگانی کردن رشته بسکتبال، تمرکز خود را روی توسعه بسکتبال سه نفره قرار داده ایم.
به گزارش فکرشهر از ایسنا، رامین طباطبایی امروز(18 شهریور) در مجمع انتخابات ریاست هیات بسکتبال استان کرمانشاه از تلاش برای توسعه بسکتبال سه نفره خبرداد و گفت: در حال حاضر در بخش همگانی کردن رشته بسکتبال، روی این موضوع تمرکز کرده ایم.
وی ادامه داد: بسکتبال سه نفره می تواند تاثیرگذار در بسکتبال ایران باشد و خلاء های آن را جبران کند.
رئیس فدراسیون بسکتبال با بیان اینکه برای توسعه بسکتبال سه نفره در مدارس برنامه ریزهایی کرده ایم، گفت: یکی از مشکلات بزرگ تیم های ملی ما عدم توانایی مبارزه رودروی بازیکنان در زمین است که بسکتبال سه نفره قابلیت آموزش آن را دارد.
وی همچنین تقویت استان ها را از دیگر رویکردهای فدراسیون بسکتبال عنوان کرد و افزود: روسای هیات هایی که بتوانند شرایط مطلوبی را برای بسکتبال استان خود برنامه ریزی و در آن تغییرات مثبتی ایجاد کنند را مورد حمایت قرار می دهیم.
طباطبایی با بیان اینکه هیات های استانی نباید مدام منتظر تزریق بودجه و ارسال برنامه از بالا باشند، افزود: متاسفانه این موضوع یک نگاه سنتی است که در کل جامعه وجود دارد. درحالی که در بحث بودجه تنها 10درصد از کل بودجه فدراسیون به استان ها تعلق می گیرد که برای هر استان تقریبا معادل هشت میلیون تومان می شود، لذا هیات های هر استان باید بتوانند با تعامل با ادارات کل ورزش و جوانان خود نسبت به جذب اعتبار اقدام کنند.
وی تاکید کرد: هیات های استانی باید توانمندیهای خود همچون وجود بازیکنان شاخص ملی پوش را به عنوان برند معرفی کنند تا امکان جذب اسپانسر را داشته باشند، همانند کاری که فدراسیون درحال حاضر انجام می دهد.
رئیس فدراسیون بسکتبال همچنین درخصوص پخش برخی از مسابقات بسکتبال از رسانه ملی نیز عنوان کرد: تعامل خوبی با صداوسیما داریم، اما تلاش می کنیم با طراحی و بروز کردن سایت و اینستاگرام فدراسیون بتوانیم مسابقات را از این طریق برای علاقمندان پخش و وابستگی خود را به صداوسیما کم کنیم.
وی در ادامه بابیان اینکه از بسکتبال کرمانشاه به خوبی شناخت دارد، افزود: از جمله معضلات بسکتبال کرمانشاه وجود چنددستگی در آن است که باید این موضوع را با اتحاد، همدلی و انسجام حل کرد، چراکه بسکتبال این استان گذشته درخشانی دارد که انتظار داریم احیاء شود.
طباطبایی همچنین تصریح کرد: استانها در بحث منابع انسانی همچون تعداد مربی، داور و بازیکن نیازسنجی علمی داشته و مشکلات خود را به فدراسیون منعکس کنند، هرچند که بسیاری از مسائلی که هیات های استانی به فدراسیون منتقل می کنند در داخل استان قابل حل بوده و احتیاج به انتقال به بالا ندارد.