فکرشهر: فرماندار دشتستان در جلسه شورای اداری بخش بوشکان گفت: تحقق اقتصادی پویا و بارور و ارتقای رفاه اجتماعی ملت ایران با عزم ملی و مدیریت جهادی محقق می شود.
به گزارش فکرشهر، دکتر ارسلان زارع افزود : مدیریت جهادی بستری برای جهاد اقتصادی و افزایش بهره وری و رفاه اجتماعی است .
وی بیان داشت : اجرایی شدن شعار سال مورد نظر مقام معظم رهبری با برنامه های اجرایی دولت تدبیر و امید که بر اساس سیاستهای علمی و عقلایی است با همکاری مردم عملی خواهد شد .
زارع تاکید کرد : ایمان ، اعتقاد ، خلوص ، پشتکار،شجاعت و قاطعیت در تصمیم گیری ها و داشتن برنامه لازمه کار هر مدیری بویژه بخشداران است.
فرماندار دشتستان از بخشدار سابق به جهت خدمات چندین ساله وی تشکر نمود و توصیه هایی برای پیشبرد بهتر امور به بخشدار جدید ارائه نمود.
در این آئین سید کاظم موسوی به عنوان بخشدار جدید بوشکان معرفی و از خدمات علی افراسیابی تقدیر شد.
به گزارش فکرشهر، فرماندار دشتستان در جلسه شورای اداری بخش ارم نیز ضمن تسلیت سالروز شهادت امام صادق(ع)، گفت: مدیریت جهادی در واقع سبکی برخاسته از تفکر بومی و متناسب با مقتضیات فرهنگی و اجتماعی ماست که عقلانیت ، معنویت و اعتدال در آن جایگاه ویژه ای دارد.
دکتر ارسلان زارع با تاکید بر اینکه منافع و مصالح عمومی بر منافع فردی و جناحی ارجحیت دارد، افزود: مدیر پروری یکی از خصوصیات مدیریت جهادی است که در این خصوص آقای دکتر سالاری استاندار محترم بوشهر این مهم را بخوبی در دستور کار خود ، همکاران و مدیران استان قرار داده است .
وی اظهار داشت:یکی از خصوصیات بارز مدیریت جهادی ، پویایی ، بهبود و بالندگی است و ایستایی، درجا زدن و رضایت به وضع موجود در مدیریت جهادی و اسلامی پدیده ای مذموم است .
زارع ابراز داشت : فرهنگ تغییردر مدیریت اسلامی باید در جهت تحول ، بالندگی و بهتر شدن باشد.
هاشم زاده بخشدار سابق نیز گفت: در حالیکه کشورهای همسایه و منطقه در بعد امنیتی دچار بی ثباتی هستند امروز امنیت کامل در جامعه به برکت حضور مردم و دولت جمهوری اسلامی ایران برقرار است
وی افزود : علی رغم انجام طرحهای عمرانی زیاد در بخش ارم همچنان کمبودهایی وجود دارد که انشاءاله آینده برطرف می شود.
منبع:پرتال فرمانداری دشتستان