فکرشهر: امام جمعه اهل سنت شهر عسلویه گفت: وضعیت اشتغال در منطقه عسلویه خوب و رضایت بخش نیست و باید توجه بیشتری به نیروهای بومی شود.
به گزارش فکرشهر به نقل از مهر، شیخ ابراهیم محمدی از وضعیت اشتغال در شهرستان عسلویه اظهار نگرانی کرد و با انتقاد از وضعیت مبهم استخدام نیروهای بومی دربیمارستان عسلویه خواستار ورود فرماندار و نماینده مجلس برای حل این مشکل شد.
وی اظهار داشت: وضع اشتغال در منطقه خوب و رضایت بخش نیست و تا مرز بحران رسیده است و مردمی که با آغوش باز تاسیسات را با همه آلودگیهای ناشی از آنها پذیرا شدند سزاوار این همه بی مهری و کج سلیقگی مسئولین نیستند.
امام جمعه اهل سنت عسلویه خاطرنشان کرد: امیدواریم مسئولین شهرستان و استان و همچنین نماینده مجلس مشکل استخدام نیروهای بومی شاغل درحراست بیمارستان عسلویه را تا حصول نتیجه پیگیری کنند و موجب آرامش خانوادههای آنها واقع شوند.
وی تصریح کرد: علیرغم پیگیری زیاد تاکنون برای مشکل استخدامی این عزیزان اقدامی انجام نشده است.