فکرشهر: کشت و برداشت محصول کتان برای اولین بار در استان بوشهر در روستای مجنون شهرستان گناوه انجام شد.
به گزارش فکرشهر، امان الله حیدری مدیر جهاد کشاورزی گناوه صبح شنبه در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: محصول کتان نخستین بار در استان بوشهر توسط یکی از کشاورزان در روستای مجنون بخش ریگ از توابع شهرستان گناوه برداشت شد.
وی افزود: این کشاورز در اواخر آبان ماه حدود سه هکتار از زمینهای کشاورزی خود را به کشت کتان اختصاص داد و اکنون در حال برداشت این محصول است و با توجه به بارندگیهای خوب سال زراعی این محصول ثمر خوبی داشته است.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان گناوه گفت: کشت محصول کتان آبی است و رودخانه حله با توجه به بارندگیهای خوب پاییز و زمستان توانسته منبع مناسبی برای تأمین آب این محصول در این روستا باشد.
این کشاورز روستای مجنون گفت: چون پرندگان زینتی پرورش میدادم و مجبور بودم دانهها را از تبریز یا قم خریداری کنم تصمیم به کشت این محصول گرفتم و سالهای گذشته در حد خیلی کم به صورت آزمایشی کاشته بودم که برداشت خوبی نداشتم.
خضری افزود: امسال با حمایت جهاد کشاورزی گناوه و راهنمایی مهندسان کشاورزی این اداره در حدود سه هکتار از زمینها را زیر کشت بردم که با توجه به بارندگیهای خوب امسال و آبیاری به موقع محصول خوبی به دست آوردم.
وی افزود: احتمالاً از سه هکتار زیر کشت این محصول سه تا چهار تن محصول کتان برداشت کنم که در نوع خود بی نظیر است و حتی خریداران آن از دیگر شهرهای کشور برای خرید این محصول اعلام آمادگی کردهاند.
این کشاورز گفت: این محصول در داخل کشور فقط در تبریز کشت میشد و به صورت عمده از کانادا وارد میشد و در اختیار پرورش دهندگان پرندگان زینتی قرار میگرفت.
وی افزود: قیمت این محصول هم اکنون در بازار داخلی هر کیلوگرم بین ۳۰ تا ۳۶ هزار تومان در حال خرید و فروش است.