شنبه ۰۷ تير ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۷۴۶۳۰
يکشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۸

فکرشهر: معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان بوشهر از آغاز استحکام بخشی گوره دخمه‌های جزیره خارگ خبر داد.

به گزارش فکرشهر از روابط عمومی میراث فرهنگی، نصرالله ابراهیمی بیان کرد: گور دخمه‌های تاریخی خارگ از آثار شاخص این جزیره است که قدمت آن به دوره اشکانی و ساسانی بر می‌گردد.

او افزود: در کنار عملیات ساماندهی و استحکام بخشی این اثر، پاکسازی محیط پیرامونی بنا، بوته کنی گیاهان خودرو، کاشت درخت، سنگ فرش و کف سازی محوطه نیز انجام می‌شود.

معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر با اشاره به نورپردازی و نصب تابلوی راهنما با اتمام طرح گفت: اعتبار در نظر گرفته شده برای این کار چهار میلیارد ریال است و با تسریع در روند عملیات استحکام بخشی امیدواریم تا آخر شهریور به پایان برسد.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر