جمعه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۷۶۹۲۸
چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۶

فکرشهر: مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان بوشهر گفت: در شش ماه اول امسال ۲ میلیارد ریال از محل نیم درصد سهم کتابخانه‌ها از درآمد شهرداری تخصیص یافته و جذب شده است.

به گزارش فکرشهر و به نقل از ایرنا، سید علی هاشمی افزود: عوارض بر ساختمان‌ها و اراضی، عوارض بر ارتباطات و حمل و نقل، عوارض بر پروانه‌ها، کسب، فروش و تفریحات و درآمدهای حاصل از فروش شهرداری و وصول در برابر خدمات از منابع درآمدی هستند که نیم درصد از آن به کتابخانه‌ها تعلق می‌گیرد.

وی افزود: درآمد تاسیسات شهرداری و جرائم و تخلفات، سهمیه شهرداری از پرداخت‌های وزارت کشور و درآمد حاصل از وجوه شهرداری از دیگر منابع درآمدی در این زمینه هستند.

هاشمی اعلام کرد: نیم درصد سهم تخصیص یافته کتابخانه‌های عمومی استان  از درآمد شهرداری در شش ماه مشابه سال گذشته بالغ بر ۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال بوده است که امسال روند کاهشی داشته است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان بوشهر با قدردانی از شهرداری‌هایی که اقدام به پرداخت به موقع این سهم کرده‌اند، اظهار کرد: پیشبرد اهداف و برنامه‌ها و رفع موانع مشکلات این مراکز فرهنگی در گرو پرداخت همین سهم نیم درصد است.

هاشمی ادامه داد: از دیگر شهرداری‌ها و شوراها که خود به تصریح قانون در پرداخت این سهم آگاه هستند انتظار می رود در این زمینه تعامل بیشتری داشته باشند در غیر این صورت تعدادی از کتابخانه‌ها تعطیل می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه حاکمیت قانون و پاسخگویی مورد مطالبه جدی مردم و از حقوق عمومی افراد جامعه محسوب می شود، یادآورشد:  در این راستا مدافعان حقوق عمومی چون سازمان بازرسی، دیوان محاسبات و سایر دستگاه‌های ناظر با نظارت دقیق خود اجازه ندهند قانون معطل بماند و خاک بخورد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان بوشهر گفت: توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی از مؤلفه های ایجاد امنیت، تقویت هنجارها و کاهش ناهنجاری‌های اجتماعی و فرهنگی است و این مهم به پشتوانه افزایش سرانه مطالعه جامعه ایجاد می‌شود.

هاشمی ترویج فرهنگ کتاب و کتاب خوانی را مصداق جهاد فرهنگی دانست و گفت: امیدواریم با جدیت و تعهد بیشتر شهرداری‌ها در پرداخت مطالبات کتابخانه‌ها شاهد گسترش و ارتقای بیش از پیش سطح فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در استان باشیم.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر