فکرشهر: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر پیشرفت فیزیکی طرح فاضلاب بوشهر را 81 درصد دانست و گفت: تاکنون برای اجرای این طرح در نقاط مختلف شهر بوشهر 254.7 میلیارد تومان هزینه شده است.
عبدالحمید حمزهپور در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر، با اشاره به تصویب مطالعات طرح فاضلاب شهر بوشهر در سال 1369 اظهار داشت: عملیات اجرایی این طرح سال 1376 آغاز شد.
به گزارش فکرشهر از تسنیم، وی از اجرای 496کیلومتر خط انتقال و شبکه جمع آوری فاضلاب بوشهر خبر داد و بیان کرد: در این راستا یک مدول تصفیه خانه اجرا شده که در شبانهروز با استفاده از ایستگاههای پمپاژ بیش از 32 هزار متر مکعب فاضلاب در حوزههای مختلف دفع و تصفیه میکند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با اشاره به روند پیشرفت پروژه فاضلاب بوشهر خاطر نشان کرد: پیشرفت فیزیکی طرح فاضلاب بوشهر 81 درصد و تاکنون برای اجرای این طرح در نقاط مختلف شهر بوشهر 254.7 میلیارد تومان هزینه شده است.
حمزهپور با اشاره به طرح فاضلاب در بافت تاریخی بوشهر تصریح کرد: طرح فاضلاب بافت تاریخی بوشهر به طول 33کیلومتر با اعتبار 900 میلیارد ریال آغاز شد که تا پایان امسال تکمیل به بهرهبرداری میرسد و این در حالی است که در برخی از محلات بافت تاریخی بوشهر دفع فاضلاب وارد مدار بهرهبرداری شده است.
وی با اشاره به اجرای طرح ارتقاء تصفیهخانه فاضلاب شهر بوشهر گفت: در راستای بهبود کیفیت و کمیت پساب خروجی تصفیهخانه فاضلاب شهر بوشهر با برآورد اولیه معادل 500 میلیارد ریال از تابستان سال قبل اجرای طرح ارتقای تصفیهخانه فاضلاب بوشهر آغاز شد،
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر افزود: در همین راستا یک قرارداد به مبلغ 91 میلیارد ریال برای جداره سازی و کفسازی لاگونها و یک قرارداد 50 میلیارد ریالی برای خرید هوادههای دور تند منعقد شده است.
حمزهپور با بیان اینکه فاز نخست طرح ارتقاء تصفیهخانه فاضلاب شهر بوشهر تکمیل شده است تصریح کرد: فاز نخست طرح ارتقای تصفیهخانه فاضلاب شهر بوشهر شامل جداره سازی و کفسازی لاگونهای خط جریان با هزینهای افزون بر 80 میلیارد ریال آماده بهرهبرداری است.
وی از افتتاح طرح خط انتقال تحت فشار شبکه فاضلاب بوشهر به طول 7.5 کیلومتر و با هزینهای معادل 180 میلیارد ریال در هفته دولت خبر داد و بیان کرد: این موضوع سبب کاهش مصرف انرژی، حذف شکستگیهای خط انتقال قدیمی و حل مشکلات پسزدگی فاضلاب در حوزه جنوبی شهر بوشهر میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با اشاره به اجرای فاضلاب در مناطق جنوبی شهر بوشهر افزود: با توجه به نیاز مبرم و دسترسی مناطق جنوبی شهر بوشهر در مناطق امامزاده، رایانی، سرتل، ریشهر و تنگگها به شبکه بهداشتی دفع فاضلاب شهری، مطالعات و افزایش حجم موافقتنامه در دستور کار قرار گرفت.
حمزهپور تصریح کرد: این موضوع با پیگیریهای مستمر در شرکت مهندسی آبفا کشور مورد تأیید قرار گرفت و در حال حاضر برای سیر امور نهایی در وزارت نیرو برای پیشبینی در موافقتنامه سال 1400 قرار دارد .