فکرشهر: رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای شهرستان گناوه گفت: جاده ساحلی گناوه - بوشهر که بهدلیل آبگرفتگی ناشی از سرازیرشدن روان آبهای بالادست مسدود شده بود، جمعه شب بازگشایی شد.
به گزارش فکرشهر، سیدابوالحسن علوی روز شنبه در گفت وگو با خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: این مسیر که از صبح روز جمعه بصورت رفت و برگشت مسدود شده بود در ساعت ۲۲:۱۵ دقیقه شب گذشته با فروکش کردن روان آبها و تلاش نیروهای راهداری و امدادی باز شده است و شرایط تردد برای خودروها فراهم شد.
وی اظهارکرد: آبگرفتگی مسیر در حد فاصل نزدیک به روستای جزیره بخش ریگ اتفاق افتاد و از حجم کمتری نسبت به مرحله قبل برخوردار بود.
علوی یادآورشد: در زمان بسته بودن این مسیر، گشت راهداری و پلیس راه برای اطلاع رسانی در محل حضور داشتند و رانندگان را به استفاده از مسیر جایگزین محور گناوه به دشتستان راهنمایی میکردند.
جاده ساحلی گناوه به بوشهر از راههای پرتردد این استان است که در بارندگیهای هفته گذشته نیز به علت آبگرفتگی بسته شده بود.