چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۸۹۰۱۴
سه‌شنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۳

فکرشهر: فرماندار گناوه گفت: در جلسه هیات اجرایی و نظارت انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری این شهرستان ۸۸ شعبه اخذ رای برای روز ۲۸ خرداد پیش‌بینی شده‌است.

به گزارش فکرشهر از ایرنا، غلامرضا مهرجو روز سه شنبه افزود: تعداد شعب اخذ رای انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری در این شهرستان  به نسبت دوره‌ قبل ۵ درصد افزایش یافته است.

غلامرضا مهرجو افزود: در این جلسه با همفکری اعضای هیات اجرایی و نظارت، افزایش شعب بر اساس بافت تراکم جمعیتی و ملاحظات کرونایی مدنظر قرار می‌گیرد و شعبی که در دوره‌های قبل با ازدحام روبرو بودند، در جوارشان شعب جدید افزوده می‌شود.

وی اظهارداشت: براین اساس ۸۸ شعبه اخذ رای در این شهرستان درنظر گرفته می‌شود که از این مجموع ۶۵ شعبه در شهر و بخش مرکزی گناوه و ۲۳ شعبه نیز در بخش ریگ است.

فرماندارگناوه گفت: همچنین ۶ شعبه سیار شهری و روستایی نیز در شهرستان پیش بینی می‌شود که یک شعبه سیار در شهر گناوه،  یک شعبه در شهر ریگ، ۲ شعبه روستایی در بخش مرکزی گناوه و دو شعبه روستایی در بخش ریگ است.

وی بیان کرد: با توجه به تجارب قبل ادوار انتخابات گذشته درصورت وجود نقاط ضعف باید تا قبل از برگزاری انتخابات برطرف و نقاط قوت تقویت شود.

رئیس هیات نظارت شورای نگهبان گناوه گفت: باتوجه به افزایش ۵ درصدی شعب اخذرای، باید در نقاطی که دوره های قبل با ازدحام مواجه روبرو شدند، شعبه جدید پیش بینی کنیم.

خدانظر رئوفی افزود: هیات نظارت و اجرایی این شهرستان دقت و توجه جدی بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در زمان روز انتخابات دارند.

انتخابات  سیزدهمین دوره رییس جمهوری و ششمین دوره شوراهای اسلامی شهری، روستایی و عشایری  و میاندوره ای پنجمین دوره خبرگان رهبری و یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به طور همزمان  ۲۸ ماه خرداد امسال برگزار می شود.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر