شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۹۱۳۸۰
شنبه ۰۵ تير ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۸

فکرشهر: معاون فنی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در دو هفته گذشته وقفه‌ای در نظام واکسیناسیون پیش آمد و هم‌استانی‌ها با سرعتی که مطلوب بود واکسینه نشدند؛ اما هفته قبل ۸ هزار و ۳۰۰  دز جدید واکسن کرونا وارد استان شد.

به‌گزارش فکرشهر از صداوسیما مرکز بوشهر، دکتر محمدمهدی خواجه‌ییان افزود: این دز واکسن وارداتی سینوفارم از کشور چین برای آن عده افرادی است که دز اول واکسن را دریافت کرده و حالا باید دز دوم به آن‌ها تزریق شود.
 
او اضافه کرد: در این هفته نیز با ورود محموله جدیدواکسن به گروه‌بندی سنی واکسیناسیون از پیش برنامه‌ریزی شده بود بازمی‌گردیم.
 
معاون فنی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: هم‌اکنون در همه گروه‌های سنی، نزدیک به ۳۰ هزار نفر دز اول واکسن و ۱۳ هزار نفر دز دوم را دریافت کردند که در مجموع ۴۴ هزار نفر دز یک و دو واکسیناسیون را دریافت کرده‌اند.
 
خواجه‌ییان گفت: گروه‌بندی سنی برای واکسیناسیون را از سن بالای ۸۰ سال شروع کردیم که ۷۲ درصد این جمعیت واکسینه شده‌اند؛ در گروه سنی ۸۰ تا ۷۵ سال ۷۵ درصد واکسینه شده‌اند و در گروه سنی ۷۰ تا ۷۵ سال نیز تا کنون بیش ۶۶ درصد از ین افراد واکسنه شده‌اند.
 
او اضافه کرد: با ورود محموله جدید واکسن در این هفته نیز گروه‌بندی سنی را از ۷۰ تا ۷۵ سال شروع می‌کنیم که با استقبال مردم به نوبت گروه‌های مختلف از جمله بیماران خاص را واکسینه می‌کنیم.
 
معاون فنی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: طبق قول وزارت بهداشت نیز واکسن تولید داخل «کووایران برکت» از دو هفته دیگر ورد استان می‌شود و واکسیناسیون با آن را شروع می‌کنیم.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر