فکرشهر: رئیس جهاد کشاورزی بوشهر از اجرای طرح ارتقای سلامت هشت محصول با تأکید بر محصول گوجهفرنگی در این استان خبر داد.
به گزارش فکرشهر، محمدتقی منوچهری در حاشیه اولین وبینار ملی کشاورزی و بازیابی محیطزیست به میزبانی استان بوشهر گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بخش کشاورزی عهدهدار تأمین امنیت غذایی مردم بوده و لزوم توجه به موضوع محیطزیست و حفاظت از آن در دستور کار مجموعه وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد.
وی با اشاره به ظرفیتها و قابلیتهای کشاورزی استان بوشهر در زیر بخشهای زراعی، باغی، دامی و شیلاتی، تصریح کرد: مدیریت عوامل تهدیدکننده تأمین غذای ایمن و حفظ محیطزیست مانند پدیده خشکسالی در سنوات اخیر، تغییر اقلیم ایجادشده، بیابانزایی، ریز گردها و گرد و غبار، افزایش آلودگیهای خاک و آب، فرسایش خاک، کاهش کمیت و کیفیت آبهای سطحی و زیرزمینی موردتوجه است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر بیان کرد: در حال حاضر، در خصوص مباحث زیستمحیطی اقدامات مؤثری توسط مجموعه جهاد کشاورزی استان ازجمله تشکیل کارگروههای تولید محصول گواهی شده و مدیریت سبز و مدیریت آلایندهها صورت گرفته است.
وی تصریح کرد: اجرای طرح ارتقا سلامت هشت محصول با تأکید بر محصول غالب استان گوجهفرنگی، مشارکت در طرح تحول سلامت، مدیریت آلایندههای مواد غذایی و محیطزیست، پایش مواد کودی، پایش و ردیابی سموم کشاورزی، مدیریت کانونهای ریز گردهای موجود در استان و افزایش ماده آلی خاک و کاربرد کود سبز و ارتقا دانش فنی کارشناسان و بهرهبرداران کشاورزی از دیگر زیستمحیطی مجموعه جهاد کشاورزی استان است.