فکرشهر: نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی گفت: یادمان باشد در مسائل فرهنگی نگاه سلبی، تقابلی و برخوردهای نامناسب کارساز نیست و برای رسیدن به نتیجه مطلوب باید کارهای ایجابی و مثبت انجام شود.
به گزارش فکرشهر از ایرنا، عبدالکریم جمیری روز پنجشنبه در نشست شورای اداری استان بوشهر افزود: هرچند امروز تمام تلاش دولت برای حل مسائل اقتصادی و معیشتی مردم است اما نباید فراموش شود مبنای انقلاب اسلامی مسائل فرهنگی بوده است.
وی یادآورشد:رویکرد انقلاب اسلامی فرهنگی است بر همین اساس توجه به مسائل فرهنگی باید در اولویت برنامه های مسئولان باشد.
جمیری تاکید کرد: در مسائل فرهنگی همه دستگاههای اجرایی مسئول هستند و همه باید پای کار باشند.
نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی گفت: هدف و فلسفه تغییر و تحولات مدیریتی تحول، پیشرفت و خدمت رسانی به مردم و اعتلای نظام جمهوری اسلامی است و افرادی که مدیریت را برعهده میگیرند باید با توان و انگیزه لازم وارد میدان شوند.
وی گفت: انتظار مردم از این تغییر و تحولات پویایی و تعالی نظام اسلامی است و اگر این تغییرات تحقق نیابد به نوعی نقض غرض به حساب می آید و آثار روحی و روانی بدی را به دنبال دارد.
جمیری اضافه کرد: دولت انقلابی به مردم وعده تحول، پیشرفت و حل مسائل و مشکلات و خدمتگزاری داده و مردم نیز به همین دلیل این دولت را انتخاب کرده اند.
وی افزود: به همین دلیل یکایک مدیران وظیفه دارند این تعهد، رویکرد مثبت و رضایتمندی در مردم را به منصفه ظهور برسانند.