فکرشهر: تولیت آستان قدس رضوی گفت: دولت سیزدهم اگر مقوله زیارت و عتبات عالیات را که آستان قدس مهمترین آن است، مساله خود بداند، مشکلات حل میشود، ولی اگر مساله زیارت مساله دولت نباشد، ما هم همواره با کاستی ها و مشکلات و کمبودها مواجه خواهیم شد.
به گزارش فکرشهر از ایسنا، حجت الاسلام احمد مروی، شامگاه پنجشنبه ۱۱ فروردین، در جلسه شورای اداری خراسان رضوی که با حضور رئیس جمهور در سالن همایشهای صداو سیمای استان برگزار شد، با بیان اینکه دولت باید زیارت را مساله خویش بداند، اظهار کرد: انشاالله روز به روز بر ارائه خدمات خوب افزوده شود و این دولت در این زمینه موفق باشد. در خصوص آستان قدس و این ارض اقدس و در معنای وسیعتر زیارت، همه صحبت من در یک سرفصل میگنجد و آن اینکه دولت سیزدهم اگر مقوله زیارت و عتبات عالیات را که آستان قدس مهمترین آن است، مساله خود بداند، مشکلات حل میشود، ولی اگر مساله زیارت مساله دولت نباشد، ما هم همواره با کاستی ها و مشکلات و کمبودها مواجه خواهیم شد.
وی افزود: رئیس جمهور توفیق خدمتگذاری در این آستان را داشته است و با کمبودها و کاستیها و هزینهها و نیازهای آن به خوبی آشناست و بر آن اشراف دارد. راهکار این است که دولت همانگونه که معیشت، امنیت، تحصیل و بهداشت را مساله خود میداند، زیارت را نیز در کنار این موارد به عنوان مساله خودش به حساب بیاورد.
تولیت آستان قدس با بیان اینکه کمکهای مقطعی و مناسبتی این مساله را حل نمیکند، ادامه داد: اگر دولت در آستانه مقدسه حضرت معصومه(س) ورود نمیکرد، فضای زیارتی این گونه که تقریبا به ۵ برابر قبل از این نوسازی رسیده، نمیشد. اگر ۵ تا ۶ هزار خودرو در آن فضای آستانه می تواند پارک کند، اگر آن صحن های جدیدی که چندین برابر دو صحن موجود است، نبود، آن منطقه مشکلاتی جدی داشت. دولت وارد کار شد و آنجا را مساله خود دانست و یک چنین خدمات ارزنده ای به آن ارائه کرد.
مروی ادامه داد: ما از رئیس جمهور که به انگیزه های معنوی و دینی مردم اشراف دارد، خواهش میکنیم آستان قدس و زیارت را مساله دولت بداند. وزرا نیز زیارت را در هر کدام از حوزه های اختیاراتشان، مساله خویش بندانند. تشکیل جلسه شورای عالی زیارت در محضر رئیس جمهور نیز مورد درخواست ماست. اگر مصلحت می دانید، این جلسات با حضور شما و یا نماینده شما برگزار شود.
وی بیان کرد: توجه جدی به بافت پیرامونی حرم در قرن جدید هم ادامه دارد که از شما می خواهیم که موضوع بافت پیرامونی به دولت دیگری منتقل نشود. گسترش طرح تفصیلی منطقه ثامن به شعاع قابل قبول و بهره مندی بافت پیرامونی از بودجه دولتی از نیازهای ماست. هزار چشمه سرویس بهداشتی که شهرداری می تواند زمین آن را به صورت رایگان اعطا کند، تخصیص وام های ۱۲۰ و ۱۵۰ میلیونی برای نوسازی ناوگان تاکسیرانی و تعیین تکلیف و نوسازی بافت های پیرامونی و... از مسائل مهمی است که مورد نیاز این منطقه است.