فکرشهر: آیا تا به حال شنیده بودید که اینترنت نیز کم بیاورد و محدودیتهای استفاده از آن خود را نشان دهد؟ اخیراً آزمایش جراحی از راه دور یا Telesurgery در آمریکا محدودیتهای موجود بر سر راه اینترنت را به خوبی نشان داد.
\n\n
به گزارش فکرشهر، خبرآنلاین در ادامه آورده است: جراحی از راه دور این امکان را فراهم میآورد که جراحان از هر نقطه با بیماران (در هر نقطه فیزیکی دیگر) و در هر زمان تماس برقرار میکنند.
\n\n
در این جراحی رباتیک، دکتر قادر است تا برای هدایت یک دستگاه مکانیکی از راه دور دستور داده و ابزار بر اساس دستور دکتر به گردش درآمده و کارهای تعریفشده را انجام دهد.
\n\n
تاکنون استفاده از ابزارهای رباتیک در جراحی هنگامی که اپراتور و دستگاه در یک مکان بودهاند، جواب داده است اما حالا که بین این دو، فاصله زمانی و مکانی افتاده (جراح در یک نقطه از کره زمین و در ساعتی متفاوت از ساعت اتاق عمل قرار گرفته است) دانشمندان متوجه مشکل بزرگی بنام تأخیر در سرعت اینترنت / latency و در نتیجه مشکل در عمل جراحی شدهاند.
\n\n
جالب اینجاست در آزمایش مذکور در مرکز بیمارستانی نیکلسن در فلوریدا کل فرآیند در یک شبکه بسیار قوی با سرعت بالای اینترنت انجامشده اما تأخیر و محدودیت در اینترنت که امری ذاتی است، خود را نشان داده است.
\n\n
به همین خاطر مقامات دفاعی آمریکا با هزینه 4.9 میلیون دلاری سعی کردهاند تا با انجام آزمایشهای جدی خطرات پهنای باند را برای انجام جراحی از راه دور تجربه کنند.
\n\n
سوال اینجاست که در میادین نبرد، انجام جراحی از راه دور عقلانی است؟ چراکه در بهترین حالت و به دور از مناطق عملیاتی بدلیل تأخیر در سرعت اینترنت ممکن است جان بیمار به خطر بیفتد، چه رسد به مناطق جنگی! (حالا هکرها به کنار)
\n