فکرشهر: بسیاری از سایت های معتبر و روزنامه های شناخته شده دنیا از اتفاقات بازی «کثیف» در ورزشگاه تبریز نوشتند.
\n\n
به گزارش فکرشهر، روزنامه انگلیسی گاردین در جدیدترین شماره خود به اتفاقات دقایق پایانی بازی تراکتورسازی و نفت اشاره کرد و با تعجب نوشت:«درحالی که تیم دیگری در لیگ ایران قهرمان شده بود ، هواداران تیم تبریزی جشن قهرمانی گرفتند.»
\n\n
همچین خبرگزاری فرانسه و سایت یاهو گزارشی از تبریز را بازنشر کردند که به تمام جزئیات بازی تبریز پرداخته بود. حرف های قنبرزاده درباره 8 دقیقه پایانی بازی و حرف های علیرضا منصوریان را بازنشر داده بود .
\n\n
از قول تونی 68 ساله در این باره نوشته بود که چطور با فریب جام را از تبریز دزدیدند و البته چهره غم زده او را منتشر کرده بود.
\n\n
به نظر می رسد اتفاقات تبریز بهانه ای جدید باشد برای اینکه فیفا از فدراسیون ایران توضیح بخواهد و از این بپرسد که آیا دخالتی بیرونی در تعیین نتیجه لیگ ایران نقش داشته است؟
\n\n
\n\n
\n\n
منبع: خبرآنلاین
\n