چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۱۱۶۰۶۵
پنجشنبه ۰۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۱

فکرشهر: بخشدار ویژه خارگ از برگزاری نمایشگاه پیشگیری اولیه از اعتیاد در جزیره خارگ خبر داد و گفت: برنامه‌های پیشگیری از اعتیاد گسترش می‌یابد.

به گزارش فکرشهر، محمدرضا دشتی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر افزود: در راستای اجرای مصوبات شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر و با هم افزایی و همکاری بخشداری ویژه خارگ، شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر، سپاه ثارالله، شورا و شهرداری، اداره بندر و دریانوردی، آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد، مرکز جامع سلامت و مرکز خدمات بهزیستی+زندگی، نمایشگاه پیشگیری اولیه از اعتیاد در جزیره خارگ برگزار می‌شود.

رئیس شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر جزیره خارگ افزود: این نمایشگاه با رویکردها و برنامه‌های شناخت انواع مواد مخدر، ایستگاه سلامت، ایستگاه ویژه کودکان و نوجوانان، اجرای تئاتر و پخش کلیپ‌های آموزشی در روزهای پنجم و ششم تیرماه میزبان شهروندان خارگی خواهد بود.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر