سه‌شنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۳
جستجو
کد خبر: ۱۱۷۵۴۸
چهارشنبه ۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۳

فکرشهر: هوادار تایلندی که بازی منچستریونایتد برابر لیورپول را از نزدیک تماشا می‌کرد با بلندکردن نوشته‌ای جالب خواهان پیراهن محمد صلاح شد.

به گزارش فکرشهر، ایسنا به نقل از البیان نوشت: محمد صلاح در بین هواداران لیورپول از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است. او که به‌تازگی قراردادش را با لیورپول تمدید کرده است با تیمش راهی تایلند شد تا در دیداری دوستانه برابر منچستریونایتد به میدان برود.

یکی از هواداران لیورپول با بلندکردن نوشته‌ای جالب خواهان پیراهن محمد صلاح شد. او نوشته بود: محمد صلاح ما تو را دوست داریم. تو را به حق محمد قسم می‌دهم که پیراهنت را به من بدهی!

به نظر می‌رسد که محمد صلاح متوجه این نوشته نشده باشد؛ چرا که بعد از بازی پیراهن خود را به زیدان اقبال بازیکن جوان منچستریونایتد داد.

یونایتد در این بازی دوستانه توانست با چهار گل به پیروزی دست پیدا کند. البته صلاح در این بازی در ترکیب اصلی لیورپول به میدان نرفت و تنها در نیم‌ساعت پایانی برای تیمش بازی کرد و نتوانست مانع از این شکست سنگین شود.

برچسب ها: فکرشهر محمد صلاح
ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر