فکرشهر: مالک تیم فوتبال شاهین عامری بندر عامری شهرستان تنگستان گفت: با مساعدت مسئولان استانی حضور این تیم در لیگ دسته یک فوتبال کشور قطعی شد.
به گزارش فکرشهر، مجتبی ناصری روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: تمرین شاهین عامری بزودی با هدایت مهدی کریمیان سرمربی موفق تیم در فصل گذشته بزودی آغاز میشود.
وی بیان کرد: خبرهای پیرامون زمان آغاز تمرین و همچنین نقل و انتقال بازیکنان نیز پس از قطعیت برای هواداران اطلاع رسانی خواهد شد.
شاهین بندر عامری فصل گذشته با کسب عنوان نخست در گروه خود موفق به دریافت مجوز حضور در لیگ دسته یک فوتبال کشور شد.
در مقطعی به دلیل نبود حمایت مالی خبرهایی مبنی بر فروش امتیاز تیم وجود داشت که با پیگیریهای صورت گرفته از سوی مسئولان استانی و شهرستانی مقررشده این تیم پر قدرت راهی لیگ دسته یک فوتبال کشور شود.