يکشنبه ۳۱ فروردين ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۱۴۰۹۶۲
دوشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۰

فکرشهر: جشنواره نوآوری فرش دستبافت با هدف تکمیل زنجیره ارزش فرش و مشارکت‌پذیری سرمایه‌گذاران در جهت توسعه و ثبت آثار جدید و معرفی ایده‌های نو در استان بوشهر برگزار خواهد شد.

به گزارش فکرشهر از صداوسیما، مجری برگزاری این جشنواره در آیین رونمایی از پوستر «جشنواره نوآوری فرش دستبافت در استان بوشهر» که با حضور جمعی از فعالان این حوزه برگزار شد، بیان کرد: استان بوشهر دایه‌دار گبه در ایران است، اما متاسفانه سهم گسترده‌ای در بازار‌های داخلی و خارجی ندارد.
 
علی برزگر افزود: جشنواره نوآوری فرش دستبافت در استان بوشهر با هدف تکمیل زنجیره ارزش فرش، مشارکت‌پذیری سرمایه‌گذاران در جهت توسعه و ثبت آثار جدید و معرفی ایده‌های نو برگزار می‌شود.
 
وی با بیان اینکه در جشنواره نوآوری فرش دستبافت در استان ما به سراغ بافندگان خواهیم رفت، عنوان کرد: پنج نقطه در استان بوشهر شامل روستای شول در گناوه، شهر بوشهر، روستای دهرود در دشتستان، شهر خورموج در شهرستان دشتی و شهر جم به نمایندگی از شهرستان‌های جنوبی استان شناسایی شده‌اند تا در این نقاط به مدت سه ماه کارگاه آموزشی برگزار و بافندگان به مرحله ایده و نوآوری برسند.
 
مجری برگزاری جشنواره نوآوری فرش دستبافت در استان بوشهر گفت: بافندگان در این کارگاه‌ها با مبانی ایده‌پردازی آشنا می‌شوند و در مهرماه ایده‌های برتر شناسایی و در نمایشگاه فرش دستبافت معرفی خواهند شد.
 
برزگر با بیان اینکه ایده‌های برتر حمایت می‌شوند، ادامه داد: فراهم کردن فضا و کمک مالی برای پیاده‌سازی ایده‌ها، دستاورد نهایی جشنواره نوآوری فرش دستبافت در استان بوشهر برای بافندگان خواهد بود.
 
رئیس گروه اشتغال استانداری بوشهر نیز در این آیین گفت: فرش دستبافت ایرانی عرصه رقابت را به کشور‌هایی نظیر هند و پاکستان واگذار کرده است و این کشور‌ها گوی رقابت را از ایران ربوده‌اند.
 
ارسلان میلکی افزود: بالا رفتن نرخ ارز و افزایش تورم سبب رشد دستمزد‌ها و قیمت مواد اولیه شده و همین موضوع سبب افزایش قیمت تمام شده فرش ایرانی شده است.
 
وی با اشاره به اهمیت برگزاری جشنواره نوآوری فرش دستبافت در استان بوشهر، تاکید کرد: پیامد این جشنواره باید معرفی هرچه بیشتر و بهتر فرش این استان باشد.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر