سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار سیاست
مطالب بیشتر

دستیار پوتین: اعزام ناو‌های جنگی روسیه و چین به تنگه هرمز برای رزمایش مشترک با ایران

فکرشهر: اعزام ناو‌های روسی و چینی به تنگه هرمز در شرایطی صورت گرفته که تنش‌های منطقه‌ای در پی اعزام ناوگان دریایی آمریکا به منطقه در بالاترین سطح خود قرار گرفته است...
کد خبر: ۲۰۲۰۴۲۹
سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۴

فکرشهر: روسیه و چین ناو‌های جنگی خود را برای برگزاری یک رزمایش دریایی مشترک با نیروی دریایی ایران، روانه تنگه هرمز کرده‌اند.

به گزارش فکرشهر از عصرایران، روسیه، ایران و چین ناو‌های جنگی خود را برای شرکت در رزمایش‌های دریایی معروف به "کمربند امنیتی دریایی ۲۰۲۶"، در تنگه هرمز مستقر کرده‌اند.

این خبر توسط "نیکولای پاتروشف"، دستیار پوتین رئیس فدراسیون روسیه و رئیس هیات دریایی روسیه، در مصاحبه‌ای با روزنامه روسی "آرگومنتی‌ای فکتی" اعلام شده است.

این رزمایش‌ها که توسط نیروی دریایی ایران آغاز شده‌اند، با هدف تقویت امنیت دریایی، گسترش همکاری در مبارزه با دزدی دریایی و تروریسم دریایی و انجام عملیات هماهنگ جست‌و‌جو و نجات برگزار می‌شوند.

رزمایش‌های "کمربند امنیتی دریایی" از سال ۲۰۱۹ به ابتکار ایران و به صورت سالانه برگزار می‌شود. طبق اظهارات رسمی، این رزمایش‌ها برای محافظت از مسیر‌های تجارت جهانی در یکی از مهمترین گذرگاه‌های دریایی استراتژیک جهان در نظر گرفته شده است.

انتظار می‌رود واحد‌های دریایی سه کشور با طیف وسیعی از کشتی‌ها و ناو‌های جنگی و قابلیت‌های عملیاتی در این رزمایش‌ها شرکت کنند. این رزمایش‌ها هماهنگی، آمادگی تاکتیکی و رویه‌های واکنش سریع را در تنگه هرمز آزمایش خواهند کرد.

مقامات تاکید کرده‌اند که این رزمایش‌ها نشان‌دهنده همکاری امنیتی منطقه‌ای و تعهد به حفاظت از خطوط کشتیرانی بین‌المللی است.

اعزام ناو‌های روسی و چینی به تنگه هرمز در شرایطی صورت گرفته که تنش‌های منطقه‌ای در پی اعزام ناوگان دریایی آمریکا به منطقه در بالاترین سطح خود قرار گرفته است. ترامپ تهدید به اقدام نظامی علیه ایران در صورت عدم تسلیم تهران در برابر خواسته‌های واشنگتن و تل آویو کرده و روسیه و چین نیز به آمریکا درباره انجام هرگونه ماجراجویی نظامی در منطقه خلیج فارس و تنگه هرمز هشدار داده‌اند.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر