جمعه ۲۹ فروردين ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۱۴۳۲۲۶
پنجشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۲ - ۰۷:۰۶

فکرشهر: مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان بوشهر گفت: همزمان با آغاز ماه محرم، طرح اطعام و احسان حسینی با هدف کمک و ارتقا وضعیت معیشت نیازمندان در استان آغاز و تا پایان ماه صفر ادامه دارد.

به گزارش فکرشهر از صداوسیما، عباس روشن  اظهار داشت: گروه‌های جهادی، مراکز نیکوکاری، ائمه جمعه و جماعت، حسینیه‌ها، هیات‌های مذهبی، موکب داران و تمامی خیران می‌توانند در اجرای طرح اطعام و احسان حسینی همکاری کنند.
 
وی افزود: در همین ارتباط ۷۲ آشپزخانه، پیش‌بینی شده که قرار است در این مدت ۶۵۰ هزار پرس غذای گرم با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی پخت و در بین نیازمندان توزیع می‌شود.
 
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان گفت: پیش‌بینی می‌شود در قالب طرح اطعام و احسان حسینی، هشت هزار بسته سبد کالا به ارزش هر بسته ۵۰۰ هزار تومان در بین خانواده‌های نیازمند استان توزیع شود.
 
روشن  با اشاره به اجرای طرح اکرام ایتام و محسنین اضافه کرد: قرار است در ماه‌های محرم و صفر سه هزار نفر حامی برای فرزندان یتیم و محسنین استان بوشهر جذب شود.
 
وی ترویج فرهنگ احسان و نیکوکاری را از جمله اهداف برجسته طرح اطعام و احسان حسینی دانست و بیان کرد: کمیته امداد می‌کوشد تا با متنعم ساختن سفره نیازمندان در مکان‌های عزای سیدالشهدا (ع)، بین فرهنگ عاشورا و عواطف خانوار‌های محرومان پیوند ایجاد کند.
 
روشن گفت: مجموع کمک‌های نقدی و غیر نقدی جمع‌آوری شده در سال گذشته حدود ۴۰ میلیارد تومان بوده است.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر