فکرشهر: حجت الاسلام والمسلمین مرتضی اشراقی نوه امام (ره) با حضور در بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات، اعلام کرد که بسیاری از بزرگان و گروههای سیاسی از او خواسته اند که در انتخابات مجلس شورای اسلامی کاندیدا شود.
\n\n
\n\n
به گزارش فکرشهر و به نقل از انتخاب، او با اشاره به انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی گفت: کشور نیازمند ورود دلسوزان و علاقمندان حقیقی به نظام، امام و رهبری معظم انقلاب است تا در شرایط متفاوت پس از برجام ، مشکلات عدیده مردم گرانقسنگ و فهیم ایران در حوزه های مختلف بالاخص اقتصاد و معضلات سنگین اجتماعی را روز به روز کمتر نماید.
\n\n
اشراقی با بیان اینکه «سیاست ورزی باید از سیاست زدگی تفکیک شود»، گفت: معضلات اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی کشور اولویت بندی شود و به دور از نگاه های سیاست زده، جناحی و گروهی به حل مشکلات روزمره و آزاردهنده مردم بپردازند.
\n\n
نوه امام (ره) در پاسخ به سئوالی در مورد رویکرد سایت انتخاب گفت: بحمدالله پایگاه خبری انتخاب با توجه به رویکرد مستقل و در عین حال منصف خود، بلندگوی مردم برای بیان مشکلات جامعه است.
\n