يکشنبه ۰۸ تير ۱۴۰۴
جستجو
فکرشهر: یک دستگاه اتوبوس مسافربری متعلق به شرکت ترنسپرت در منطقه «پرث» استرالیا بر اثر آتش‌سوزی به طور کامل از بین رفت.\n\nبه گزارش فکرشهر و به نقل از «عصرخبر»، این اتوبوس با 15 سرنشین در تقاطع خیابان‌های «آزلیا» و «های ویو» دچار حریق شد.\n\nسخنگوی اداره آتش‌نشانی و خدمات اورژانس منطقه اعلام کرد که هیچ فردی در این حادثه آسیب ندیده است و دو گروه آتش‌نشانی در صحنه حاضر شدند و آتش را تحت کنترل درآوردند.
کد خبر: ۱۷۹۷۰
پنجشنبه ۱۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۸

فکرشهر: یک دستگاه اتوبوس مسافربری متعلق به شرکت ترنسپرت در منطقه «پرث» استرالیا بر اثر آتش‌سوزی به طور کامل از بین رفت.

\n\n

به گزارش فکرشهر و به نقل از «عصرخبر»، این اتوبوس با 15 سرنشین در تقاطع خیابان‌های «آزلیا» و «های ویو» دچار حریق شد.

\n\n

سخنگوی اداره آتش‌نشانی و خدمات اورژانس منطقه اعلام کرد که هیچ فردی در این حادثه آسیب ندیده است و دو گروه آتش‌نشانی در صحنه حاضر شدند و آتش را تحت کنترل درآوردند.

\n\n

یکی از شاهدان این حادثه به حجم زیاد دود برخاسته از اتوبوس اشاره و اظهار کرد که راننده به 15 مسافر اتوبوس کمک کرده است تا به سلامت خودرو را ترک کنند. از سوی دیگر زبانه‌کشیدن شعله‌های آتش موجب آتش‌سوزی درختان اطراف شد.

\n\n

راننده اتوبوس که ساعت 8:45 صبح در خیابان «آزلیا» در حال رانندگی بود، بعد از استشمام بوی دود، اتوبوس را در سریعا در حاشیه راه متوقف و مسافرانش را پیاده کرد. چند دقیقه بعد، حریق اتوبوس را فراگرفت و آن را به کلی از بین برد.

\n\n

بررسی‌ها نشان می‌دهد که آتش‌سوزی از بخش سیستم تهویه اتوبوس آغاز شده است.

\n\n

شرکت ترنسپرت اعلام کرد که این اتوبوس از نوع دیزلی بوده است.

\n\n

برای دانلود فیلم (اینجا) کلیک نمایید.

\n

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر