فکرشهر: در ادامه سیاستهای یک طرفه دولت آمریکا در حمایت تمام قد از اسراییل در جنگ غزه، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد در راستای تقویت نیروها و پایگاههای نظامی خود در منطقه غرب آسیا، تجهیزات نظامی و سامانههای ضدموشکی جدیدی به این منطقه اعزام میکنند.
به گزارش فکرشهر از عصرایران، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد که بنا به دستور "لوید آستن" وزیر دفاع آمریکا نیروهای نظامی آمریکا در منطقه غرب آسیا و خلیج فارس را تقویت میکند.
این تقویت حضور در حالی است که دولت واشنگتن در جنگ اخیر بین حماس و اسراییل با وجودی که به صورت تمام قد در پشت اسراییل ایستاده و مجوز هرگونه حمله به منطقه غزه را به اسراییل داده است، همزمان از دیگر کشورهای منطقه به ویژه ایران خواسته تا در این جنگ هیچ گونه مداخلهای نداشته باشد.
وزیر دفاع آمریکا در بیانیهای گفته: "پس از گفتگوهای مفصل با رییسجمهوری بایدن در مورد تشدید تنشهای اخیر توسط ایران و نیروهای نیابتی آن در سراسر خاورمیانه، امروز مجموعهای از اقدامات را برای تقویت بیشتر موضع وزارت دفاع در منطقه انجام دادم. این گامها تلاشهای بازدارندگی منطقهای را تقویت میکند، حفاظت نیرو از نیروهای آمریکایی در منطقه را افزایش میدهد و به دفاع از اسراییل کمک میکند. "
او افزود: "من انتقال ناوگروه دوایت آیزنهاور را به منطقه مسئولیت فرماندهی مرکزی (سنتکام) هدایت کردم. این ناوگروه ضربتی علاوه بر ناوگروه ضربتی جرالدفورد است که در حال حاضر در دریای مدیترانه شرقی در حال فعالیت است. این اقدام، حضور نیروهای ما را بیشتر و توانمندیهای ما را برای پاسخگویی به طیف وسیعی از موارد احتمالی تقویت میکند. "
لوید آستن تصریح کرد که دستور فعال کردن سامانههای پدافندی "تاد" و پاتریوت" را در سرتاسر منطقه "خاورمیانه" صادر کرده تا میزان حفاظت از نیروهای آمریکا در منطقه افزایش یابد.
او همچنین از صدور دستور آماده باش به تعداد بیشتری از نیروهای آمریکایی برای افزایش آمادگی به منظور پاسخگویی سریع در صورت لزوم خبر داد.
طی روزهای اخیر برخی از گروههای مقاومت در عراق و سوریه به چند پایگاه نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه از جمله پایگاه عین الاسد حملات پهپادی و موشکی انجام داده اند.
ایالات متحده آمریکا در کنار افزایش استقرار تجهیزات نظامی در منطقه، طی ۲ هفته گذشته یک خط ویژه ترابری هوایی به مقصد تل آویو برای انتقال میلیاردها دلار تسلیحات شامل بمب ها، موشک ها، سامانههای پدافندی، خودروهای زرهی و دیگر تجهیزات نظامی به اسراییل برای استفاده در حمله به غزه ایجاد کرده است.
آمریکا همچنین با وتوی دو قطعنامه پیشنهادی از سوی روسیه و برزیل، مانع برقراری آتش بس در غزه شده و از حمله زمینی اسراییل به این باریکه پرتراکم جهان با هدف نابودی حماس پشتیبانی کاملی دارد.
همچنین نمایندگی آمریکا در سازمان ملل، پیش نویس قطعنامه یک طرفهای به نفع اسراییل را آماده کرده که در آن ازضرورت آتش بس که مورد وفاق اکثریت قریب به اتفاق افکار عمومی و دولتهای جهان است، خبری نیست و در مقابل با محکوم کردن ایران بابت حمایت از گروه ههای مقاومت در منطقه، بر " حق دفاع اسراییل در برابر حماس" تاکید شده است.